Hosszúhajú fiú csecsemő haját gumizni? Túl lányos lenne?
Figyelt kérdés
Olyan szép hosszú sok haja van a kisfiamnak egyszer már volt levágva de most megint belóg a szemébe, furán nézne ki ha hátra gumiznám a feje tetején ugye? 8 hónapos.2012. máj. 13. 17:07
1/23 anonim válasza:
Szerintem nagyon furi lenne. Otthonra viszont simán felkötheted :)
2/23 A kérdező kommentje:
Hát igen...de ha megyünk valahova akkor is szemébe lóg. Az meg olyan ronda ha csak elöl vágatom le a frufru részt amúgy is kis bucifejű akkor meg még jobban kerekítené a kis arcát.
2012. máj. 13. 17:12
3/23 anonim válasza:
Nyugodtan levágathatod, ha ilyen hoszzú. Ennyire ne légy babonás. Nem gumizhatod fel, nem kislány! Otthon sem!
5/23 anonim válasza:
aha. Én levágattam a gyerek haját, amint zavarta vagy furán kezdett nőni.
6/23 anonim válasza:
Le kell vágni! Mit problémázol ezen?!? FIÚ!!!
7/23 anonim válasza:
Le kell vágni. Én sem értem miért kell ezen problémázi, fiú. Nem is lehetne kérdés, hogy mi a teendő:-)
Mi simán levágjuk a fiúnk haját hajvágógéppel. 10 hónapos. Egyforma lesz, nem lóg sehova.
Felgumizni...egy fiú haját..miért nem akarjátok levágni?
8/23 A kérdező kommentje:
Mert ezt az egyformára katonásra letolatást utálom, nagyon csúnyának találom...
és egyszer mint írtam már volt levágva fodrász által, úgy hogy hátul meg elöl levágta meg a fülénél egyrészt az is ronda volt másrészt így hetente mehetnénk újra és újra...
2012. máj. 13. 17:33
9/23 anonim válasza:
Vágd le te ollóval! Nem kell egy babát fodrászhoz hordani. Vágd le amikor vizes. Akár hetente. Azt a kis szöszt le tudod te is. Ne lógjon már a szemébe! Elrontja. Meg hogy néz ki?! Akár hogy lesz levágva, ennél csak szebb lehet!
10/23 anonim válasza:
Vágd le te 2 cm-esre. Úgy kibír 4 hetet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!