13 hónapos kisfiam nem integet, nem pápázik, nem mutogat. Lehet, hogy idegrendszeri baja van?
Figyelt kérdés
Amúgy már megy, mindenre felmászik, a zenélős játékokat tudja hol kell megnyomni, hogy zenéljen, beledobja a kisautót abba a játékba, ami zenél, ha beledobjuk a kisautót. Viszont többet nem tud... Meconiumos volt kicsit a magzatvíz, mikor megszületett (apgar érték a legjobb volt, 10-es), félek, hogy ez valami idegrendszeri problémát okozott nála...2012. máj. 12. 11:27
11/24 A kérdező kommentje:
Bocsánat, tényleg nem pontosan olvastam el, amit írtál. Elnézést.
2012. máj. 12. 16:55
12/24 anonim válasza:
Esetleg elviheted egy Pető-konduktorhoz, azzal nem ártasz neki, ő majd megnézi el van-e maradva valamiben vagy nem.
13/24 A kérdező kommentje:
Megnézték a kisfiam, azt mondták, nincs semmiben elmaradva, azért nem mutogat, mert nem szorul rá, mert én egyből mindent kitalálok, hogy Ő mit szeretne.
2012. máj. 19. 08:29
14/24 anonim válasza:
Kedves kérdező! Minden rendben volt utána a kisfiaddal? Mikor kezdett el mutogatni? Látom, hogy már régi a kérdés, de hátha még nézed az oldalt. Köszi!
15/24 A kérdező kommentje:
Szia
Azóta már kilenc éves, és kitünő tanuló, matek és helyesírás versenyt nyert, zene tagozatra jár:) Nagyon kiegyensúlyozott kisfiú, úgyhogy SZUPER kisfiú lett belőle, egy zseni, nagyon sokat segít nekem :) Amúgy két évesen kezdett el mutogatni, és két és fél évesen kezdett el beszélni, addig csak két szót mondott. Viszont két és fél évesen már egyből mondatokban beszélt.
2020. márc. 4. 08:37
16/24 A kérdező kommentje:
Persze az összes szuper tulajdonságát rendszeresen az anyósom és sógornőm orra alá dörgölöm, mivel az Ő beparáztatásuk miatt irtam ki akkoriban a kérdést, képzeljétek el, még a körzeti gyerekorvosnak is szóltak, hogy szerintük nincs rendben minden a gyerekkel, mert egy évesen még nem integetett vissza stb... Ők nem hittek a gyerekben, én igen. Még neurológushoz is elvittem a hülyeségeik miatt akkoriban, az autizmust is ők találták ki!
2020. márc. 4. 21:05
17/24 anonim válasza:
Olyan jó ilyesmit olvasni... Én is most írtam ki vagy 5 kérdést. 8 hónapos kisfiam nem mutogat, nem papazik, nem tapsol. Tárgyakat össze ut, vigyorog neha gügyög, nem tud ülni sem, sem mászni. Nagyon aggódok, de azért kezdek megnyugodni.
18/24 A kérdező kommentje:
Nyugodj is meg kedves válaszoló, immáron negyedikes a kisfiam- a kitűnők közt is kiemelkedő. Pl Neki lett hibátlan egyedül az osztályban a tollbamondás.Szeptemberben 20 db ötöst kapott összesen a tárgyakból, sok dolgozat hibátlan (100%-os) Ahhoz képest két évesen meg alig mondott egy-két szót.
2020. okt. 11. 13:46
19/24 anonim válasza:
Olyan jó olvasni, hogy semmi baja. Az én lányom 1 éves lesz és ő sem mutogat, max a pocakját ha kérdezem tőle és 10/3 szor a lámpát, de azon kívül semmit.
20/24 A kérdező kommentje:
:) Hát igen... Egyik nap mondta, hogy biológia tagozatos gimibe szeretne menni, megcélozzuk az Apáczait :) Ne tőrödj azokkal, akik lekicsinylően beszólnak, hogy bezzeg az ő babájuk már ezt meg azt csinálják... Visszagondolok, hogy mennyi mindent nem csinált még Ő sem egyévesen. Baj sztem akkor van, ha három éves korára nem hozza az úgymond "elvárásokat".
2020. dec. 17. 03:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!