Akinek hason aludt a babaja, annak mikor kezdte a gyermeke a forgolodast, hatrol hasra es forditva?
Azert is kerdezem mert 2 honapos a kisfiam, es egy hete mashogy nem hajlando aludni csak hason. Ha hanyatt teszem csak ordit, es sir, egyszeruen ugy mar nem alszik el.
Nem baj hogy ilyen regota ugy alszik?
Felek kesobb kezdi majd el a forgolodast. Tudom hogy meg korai, de nem lesz baj hogy allandoan hason alszik?
Hogy lehet lebutázni egy olyan embert akit nem ismersz..inkább szakadt volna beléd a véleményed!szánalmas
Kedves kérdező altasd csak hason a csöppséget ha úgy szereti:)
Koszonom aranyosak vagytok.
Igen van legzesfigyelonk, ezert is merem hason altatni.
koszonom a valaszokat
Nem kezdi később, sőt... Szerintem. Nem utál majd hason lenni, és azért az az alapja szinte mindennek. Kúszás, mászás, kinyomás.
Az enyém 3,5 hósan kezdett forogni, szinte kezdetektől hason altattam, légzésfigyelő mellett.
koszonom a valaszod
a kisfiam mar most "maszik" a kisagyban, mivel leteszem aludni, es par ora mulva az agy egy teljesen mas reszen talalom meg
altalaban felfele maszik az agy elejebe, es sir ha elakad :)
de mindent leszamitva orulok hogy nem okoz neki gondot a tartos hason alvas, igy ezentul is igy fogom csak altatni, es nekunk is van legzesfigyelonk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!