Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hörgők falára letapadt váladék...

Hörgők falára letapadt váladék oldására van vmi ötletetek? Házi patikára gondolok

Figyelt kérdés
Picimnek sípolnak a hörgői,nem jön ki a sűrű váladék,mert sehogy nem lehet hatékonyan megitatni,csak amit szopik annyi majdnem.Kapott rá bogyót,de arra vagyok kíváncsi an e vmi,amivel még segíthetek. párásítás pl,at tudom...még???
2012. máj. 11. 14:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Még eszembe jutott a tantum verde spray. Az fertőtlenít is.
2012. máj. 11. 14:56
 12/20 anonim ***** válasza:
Vöröshagymalé.
2012. máj. 11. 14:57
 13/20 anonim ***** válasza:
Hagyma tea karamellizált cukorral, Sinupret, Calcimusc.. Nekünk bejött.
2012. máj. 11. 20:50
 14/20 anonim ***** válasza:

Nekünk ami a leghatásosabb volt, a Salvus vizes párologtatás. Hidegpárásítóba beleöntöd fel csapvíz, fele Salvus, és non stop nyomatod közel a gyerekhez! Baby Luuf krém a hátára naponta 2-3× és a hársfa tea!

Jobbulást

2012. máj. 11. 21:05
 15/20 anonim ***** válasza:

Az én lányom Sinupretet kapott és Ca-Kid szirupot. Ezen kívül inhaláltam salvus vízzel. Vettünk 20.000 Ft-ért inhalátort miatta. szívtam a fogamat, de így utólag beismerem, hogy nagyon jó ötlet volt. A Salvust hűtőben tartom, és így is teszem az inhalátorba. A kicsinek pár nap alatt elmúlt a sípolása, és a kruppja miatt sem fullad be "csak" ugatva köhög. Illetve még valami: Vidd el sószobába. Mi most jelentkeztünk be, heti 2 alkalommal fogom vinni, aztán majd a pulmonológián a doktornő megmondja a későbbiekben hogy legyen.

Kapott pipát a kicsi? Mi Flixotide-t és Ventolint is használtunk.

2012. máj. 11. 21:31
 16/20 anonim ***** válasza:

Szerintem a hörgőváladékot meg a kruppot ne keverjük össze.

Kérdező gyermekének ez a problémája nincs, és amikről Te írsz, azok komoly szteroidos gyógyszerek. (tudom, nekem is van kruppos gyerekem)

2012. máj. 11. 22:27
 17/20 anonim ***** válasza:
Azért írtam így, mert az én lányomnak mindkettő van. Gond van a hörgőivel, és mellette kruppos is.
2012. máj. 11. 22:59
 18/20 anonim ***** válasza:
Sinupret cseppek,oldja a letapadt váladékot,mikor porszívózod az orrát,észre lehet venni,hogy üríti ki,először olyan,mintha jobban folyna az orra,mert oldja fel és sok ürül ki,pár nap múlva meg szépen egyre csökken és a végén nem marad semmi. Orrszívás előtt tengervizes orrsprayvel fújj be neki,az is hatékonyabbá teszi az orrszívást,utána meg orrcseppet vagy orrsprayt használj neki. Ahogy már írták előttem,a kalcium is hatásos ilyenkor.
2012. máj. 11. 23:54
 19/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! nem kruppos, csak a náthája a hörgőire terjedt és mivel keveset iszik,ezért sűrűbb a váladék és nehezen ürül.Eukaliptusos , hidegpárologtatást csinálunk és persze fújjuk a tengervízzel az orrát:) De ka p ventolint is
2012. máj. 12. 10:29
 20/20 anonim ***** válasza:

Mennyi idős? Hogyan használjátok a Ventolint?

Nem Sinupretet akartam írni, hanem Spiropentet. Mi azt kaptunk, az hörgőtágító.

Próbálj neki Salvus vízzel párologtatni, és a sószoba tényleg nagyon jó, végig fertőtleníti és kiírtja a bacikat és vírusokat az egész légzőrendszeréből.

2012. máj. 12. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!