Hörgők falára letapadt váladék oldására van vmi ötletetek? Házi patikára gondolok
Nekünk ami a leghatásosabb volt, a Salvus vizes párologtatás. Hidegpárásítóba beleöntöd fel csapvíz, fele Salvus, és non stop nyomatod közel a gyerekhez! Baby Luuf krém a hátára naponta 2-3× és a hársfa tea!
Jobbulást
Az én lányom Sinupretet kapott és Ca-Kid szirupot. Ezen kívül inhaláltam salvus vízzel. Vettünk 20.000 Ft-ért inhalátort miatta. szívtam a fogamat, de így utólag beismerem, hogy nagyon jó ötlet volt. A Salvust hűtőben tartom, és így is teszem az inhalátorba. A kicsinek pár nap alatt elmúlt a sípolása, és a kruppja miatt sem fullad be "csak" ugatva köhög. Illetve még valami: Vidd el sószobába. Mi most jelentkeztünk be, heti 2 alkalommal fogom vinni, aztán majd a pulmonológián a doktornő megmondja a későbbiekben hogy legyen.
Kapott pipát a kicsi? Mi Flixotide-t és Ventolint is használtunk.
Szerintem a hörgőváladékot meg a kruppot ne keverjük össze.
Kérdező gyermekének ez a problémája nincs, és amikről Te írsz, azok komoly szteroidos gyógyszerek. (tudom, nekem is van kruppos gyerekem)
Mennyi idős? Hogyan használjátok a Ventolint?
Nem Sinupretet akartam írni, hanem Spiropentet. Mi azt kaptunk, az hörgőtágító.
Próbálj neki Salvus vízzel párologtatni, és a sószoba tényleg nagyon jó, végig fertőtleníti és kiírtja a bacikat és vírusokat az egész légzőrendszeréből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!