Hörgők falára letapadt váladék oldására van vmi ötletetek? Házi patikára gondolok
Fluimucil, ez köptető por, narancs ízű, pici vízben oldom fel, a panadol szirup fecskendőjével adom be neki, így rögtön le is gyeli.
Lándzsás utifű, ezt is a fecskendőket adom be, de az annyira nem hatott mint a fluimucil. Az 2-3 nap alatt feloldja!
Ezek szerint semmilyen köptetőt nem kaphat?
A Kalcium kifejezetten nyálkaoldó, mi Calsimusc ampullát szoktunk használni, de ez is vényköteles. A doki nem mondott semmit?
Én végül nem próbáltam ki, de mikor nagyon rondán köhögtem a házorvosom sós vizes inhalálást javasolt. Azt mondta, ha kell, akkor a gyerekeimnél is alkalmazhatom. (Arányra sajnos nem emlékszem, de hátha neten találsz valamit).
Magadhoz öleled, beburkolóztok egy nagy törülközőbe, csak vigyázni kell, hogy a kicsitől kellő távolságba legyen a forró edény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!