Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » GYED-en lévő anyukák! Volt...

GYED-en lévő anyukák! Volt valaki más is úgy, hogy amikor igényelte a kompenzációt akkor közölték vele, hogy csak akkor kap kompenzációt, ha lemond a családi kedvezményről?

Figyelt kérdés
Nekem le kellett mondanom a családi kedvezményről ahhoz hogy kapjak kompenzációt. Beszéltem erről egy ismerős könyvelővel, aki azt mondta, hogy Ő ilyet nem is hallott, semmi köze a két dolognak egymáshoz. Logikusnak is tűnik, hiszen kapsz családi kedvezményt, mert van gyereked, de ha annyit szeretnél kapni mint tavaly (adójóváírással együtt) akkor mondj le másról. Volt így más is?
2012. máj. 11. 13:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez sajnos teljesen egyértelmű, a Házon kívülben is foglalkoztak vele. A GYED - ed adótartalmát vagy családi kedvezmény formájában, vagy az adójóváírás helyett fellépő kompenzáció formájában tudod visszakapni.
2012. máj. 11. 14:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Tavaly 98 e ft-ot kaptam, 1 gyerek családi adókedvezményével.

Idén 88 e ft és a párom veszi igénybe a kedvezményt.

dehát családon belül marad, azaz ugyanannyi, mint tavaly.

2012. máj. 11. 14:47
 3/4 anonim ***** válasza:

nekem meg pont az ellenkezőjét mondták hogy nem veszik át a papirjaimat a munkahelyen (TB kifizető) mert nem felelek meg nem jár,mert a férjem vette igénybe az adókedvezményt és nem én , ha a férjem lemond ,akkor beadhatom ,és majd eldöntik kaphatom e...

kapják be mind ,mint ha alamizsnáért könyörögnénk

2012. máj. 11. 23:48
 4/4 anonim ***** válasza:
..férjem lemond és nekem kell igényelnem az adókedvezméényt, akarom ezzel mondani
2012. máj. 11. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!