Mi a teendő ilyenkor?
Nekünk a keserű édeskömény-termés tea vált be. Próbáld tornáztatni, és masszírozni a kis hasát. Ha bennmaradt kaki bántja, akkor az óramutató járásával ellentétesen masszírozd, ha szelek bántják (kemény poci, őrületes sírás), akkor megegyezően.
És lehet meg fognak kövezni :) de próbáld ki, hogy hason altatod (vettünk légzésfigyelőt, így "bátor" vagyok :)).
Kitartás!
Szia!
Az én Kisfiam is 7 hetes múlt, Ő 5 hetesen lett hasfájós, büfizni általában tud, de a puki és a kaki jön ki nehezebben, csavarta a pociját. Azóta Infacolt adok Neki, és úgy tűnik bevált. Meg tornáztatom is. Ha látom hogy erőlködik és elkezd sírni, és a masszírozás nem használ, leveszem a pelusát és beszélgetek Neki, és ezt szereti (vigyorog meg imádja hogy szabadon lehet a popója) közben meg nyomkodom a lábát felfelé. Általában sikerünk van, nincsenek többórás üvöltések, max. fél óra, illetve este szokott sírni ha fáradt és már nyűgös.
Van egy védőnő barátnőm, most voltak itt babalátogatóban a hétvégén, Ő mondott egy másik ilysmi szirupot: Gastrotuss baby. Azt mondta, hogy ez is jó, van olyan az ő körzetében aki próbálta, és bevált. Esetleg olvass utána, hogy az milyen vagy kérdezd meg a védőnőt, mert ennél többet nem tudok róla.
Sok sikert!
a Gastrotuss baby refluxra van, nem hiszem hogy nalatok ez a gond
figyelj oda te mit eszel, ha szoptatsz, pl. en nem ehettem egyaltalan repat, egy szeletet sem, mert azonnal gond volt, es ez a hozzataplalasnal is megmutatkozott, meg csokit se
nagyon sokat segitett a tornaztatas, jartunk babamasszazsra, ott tanultuk, ha kuldesz mailcimet el tudom kuldeni hogyan kell csinalni, nekunk sokat segitett, es tedd sokat hasra. Ami meg nagyon jo volt, hogy apa mindig felvette a meztelen mellkasara, es a pici is csak pelusban volt. Bor-bor kontaktus is nagyon jot tesz a picinek, en hiaba vettem fel a melleim nyomtak ot, apa meg egyenes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!