Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Dárius kinek, hogy tetszik?

Dárius kinek, hogy tetszik?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy érdekes egy név de nekem már kislányom születésénél is nagyon tetszett ,és ami szóba jöhetne abból meg rengeteg van .Van már egy Zsoltom anno is csak ez volt az egyetlen ami tetszett :)

2012. máj. 11. 10:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel már hívjad Zeusznak!
2012. máj. 11. 10:27
 2/14 A kérdező kommentje:
Az se rossz :DD Egyébként most na ha nem tetszik nem tetszik ,izlések és pofonok nem aztán jólvan ,de hülye hasonlatok nem kellenek :DD
2012. máj. 11. 10:32
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát nem rossz a hangzása, de ismerek egy lovat akit így hívnak, ezért egyből rá gondolok, ha meghallom. :D
2012. máj. 11. 10:33
 4/14 A kérdező kommentje:
Igen ,nekem is van pár ilyen név ami tetszene de állatok jutnak pl eszembe róla .Erről nekem nem ,csak a boxoló .Nekem van még egy két név ami egyébként szóba jöhetne de az meg páromnak nem tetszik ,de még van időnk .Lehet Zoltán lesz mint a párom és kész de ő azt sem akarja mert nincs oda a saját nevéért sem ,azt mondja max második neve lehet .
2012. máj. 11. 10:35
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem tetszik. Én a Zsolt mellé egy hasonló nevet keresnék, hogy a tesók között ne legyen a nevükbe ekkora különbség. Milyen nevek tetszenek még, ami gyakori?
2012. máj. 11. 10:36
 6/14 A kérdező kommentje:
Zsombor :)) Esetleg a Milán .
2012. máj. 11. 10:37
 7/14 anonim ***** válasza:

Nekem olyan gonosz hangzása van.:O

De amúgy nem rossz.

2012. máj. 11. 10:46
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem lesz ez egyszerü előre tudom ,nagyon válogatósak vagyunk mert ugye nem mindegy hogyan nevezed el a gyermekedet aki egy életen át viselni fogja .:)
2012. máj. 11. 10:48
 9/14 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. A Milán az szép név és én se Milánt, se Zsombort nem ismerek:-)
2012. máj. 11. 10:49
 10/14 A kérdező kommentje:
Igazából én sem csak hallom ,illetve itt olvasom ,hogy gyakori ..lehet a kicsik közt kicsiket meg szintén nem ismerek gyermekim már nem a 0-3 éves korosztály. :)
2012. máj. 11. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!