Kinek tetszik a CECÍLIA név?
Figyelt kérdés
esetleg indokot is írhattok :)2012. márc. 28. 18:59
2/11 anonim válasza:
Nekem sem.Nem vagyunk egyformák:)
35hkm
4/11 anonim válasza:
szerintem jó név! :)
Ha illik a vezetéknévhez akkor jó választás!
6/11 anonim válasza:
Nagymamám macskáját hívták így,Cili. Cili ciccc......,mindig így kiabált utána. Bocs,de tényleg így volt!
Nem tetszik.
7/11 anonim válasza:
Az apukámnak tetszik! Így akarta elnevezni a nővéremet, de anyámnak nem tetszett és azt mondta legyen inkább Emília! Ez nem tetszik, szerintem is jobb mint a Cecília.
8/11 anonim válasza:
ez nem tetszik kérdés akart lenni:) Szóval tetszik az Emília?:)
9/11 anonim válasza:
Nekem tetszik, és nagyon kedves emlékeket kelt bennem, 9-10 éves koromban olvastam a Cilike sorozatot. Mai napig itt figyel a könyvespolcon. :-) Cica név vagy sem, nekem tetszik. :-)
10/11 anonim válasza:
Nekem is tetszik. Ha az alapján adunk a gyerekünknek nevet, hogy ne legyen kutya vagy macska név, akkor konkrétan a fél név lehetőség kilőve. Van Liza, Lili nevű kutyus is. Aztán mégis milyen népszerű nevek lettek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!