Van ilyen babakocsi? Nektek mi vált be?
Figyelt kérdés
Lehet túl sokat akarok, de megvan a konkrét elképzelésem, milyen kocsit szeretnék. Ha tudtok, írjatok légyszi-légyszi ötleteket: legyen merev mózes, sportrész, és hordozó is hozzá, kicsire lehessen csukni a vázat, a hordozó is csatlakoztatható legyen a vázhoz, a sportrész vízszintig dönthető legyen, vagyis ne ez a manapság nagyon divatos "kagyló" forma legyen. A kerekek lehetőleg ne a legkisebbek legyenek. Ezek a legfontosabbak, és még jó lenne, ha állítható lenne a lábtartó, és a tolókar magassága, és persze ne 100ezer fölött legyen az ára. Hát, ha létezik ilyen, akkor előre is köszönöm a válaszokat. Ha egy-egy feltétel nem teljesül, attól még írjátok le nyugodtan, nektek mi vált be-2012. máj. 9. 15:59
11/14 anonim válasza:
Nekünk egy chicco S3-unk van, merev a mózes, be lehet kötni az autóba, nagy, kényelmes. A sport részt is szeretjük, csak talán annyi, hogy nem lehet állítani a lábtartót, de attól függetlenül jókat alszik benne a babó. És sajnos, ami tágas kényelmes, a babának, meg masszív is általában nehéz és összecsukva sem a legkisebb. Mi 50 ezerért vettük expressz.hu-n, az sport feltét új volt. Nem bántam meg.
12/14 anonim válasza:
Az Espiro Vector Air (új modell 2011 vagy 2012-es) az nagyon jó szerintem. Nekünk 2010es van, és szeretem, a gyerek is. Két dologban nem stimmel a leírásoddal, a sportrész kagyló forma (így is nagyon jókat alszik, fekszik benne, csak a lába kicsit feljebb van) és a mózes nem merev. De manapság már nem nagyon van merev mózes, nekünk legalábbis anno ezt mondták.
13/14 anonim válasza:
11. válaszolónak írnám, hogy én úgy tudom, hogy a Kresz szerint már nem szabad mózesben szállítani a babát hátul,csak hordozó lehet.
14/14 anonim válasza:
11. vagyok, lehetséges, akkor még lehetett, most sajna nem tom, de attól függetlenül merev a mózes :))))
(ja és azért szeretem még, mert annyira könnyen irányítható, egy újjal is lehet tolni)
Remélem neked is sikerül megtalálni a legkényelmesebbet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!