Mentek idén nyáron babával tengerpartra? Ha igen, hova? Mennyi idős gyermekkel?
ohh hogyne amint a rezsi ki van fizetve és még kajára is jut....
amugy ha tehetném simán elmennék a gyerekkel akármilyen idös is lehetne vagy fiatalka.
Hát készültünk de valami közbejött úgy hogy nem biztos hogy lesz belőle valami sajnos. Görögbe szerettem volna két évesemmel és tesóival.
Tavaly voltunk Bulgáriában, de nem varázsolt el, voltam már jobb helyen is. Eléggé le vannak maradva még, de ami a legsz.rabb, hogy nem a vendégekért vannak!
Tavaly voltunk a kisfiammal Horvátországba. Akkor volt 9 hónapos. Éjszaka utaztunk, így nagyrészt aludt. Semmi gond nem volt, sem az út alatt, sem a nyaralás alatt. A napirendjét tartottunk, még ha néha az alvás babakocsiban, vagy a tengerparton a pléden volt is. :)Nagyon élvezte a vizet is.
Idén apával kettesben tervezzük a tengerparti nyaralást, nászút formájában. :) Addigra már két éves lesz a kisfiunk, így a mama gondjaira bízzuk majd. Ha összejön...
Közös nyaralás pedig a Balatonon lesz idén!
Szia! 4. vagyok, mi ide megyünk: [link]
Nagyon jó a kemping, igazi kis "falu", és elég jó ára van, kedvezményt is adnak, csak hely nem biztos hogy van még. Mi februárban foglaltuk, de már akkor nem tudtunk válogatni annyira. Pl amikor menni akartunk akkor már pont nem volt hely. Csendes kis falu, és közel van minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!