Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A C&A-ban kapható több db-os...

A C&A-ban kapható több db-os body-k milyen minőségűek?

Figyelt kérdés
Nemrégen vettem Tescosat és az egyik body most volt mosva vagy 3. alkalommal és a rá vasalt matrica levált. Nagyot csalódtam. Akik C&A-ban vásároltak bodyt leírnátok tapasztalataitokat? Van 50% DM-s kuponom amit ott válhatnék be, ezért gondolkodom hogy vennék ott ha megéri. köszi

2012. máj. 9. 14:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nálunk a Tescos bodyk és rugik vannak a két gyerekre összesen 24dbot veszek belőlük. 16dbra azt tudom mondani, hogy állandó használat mellett sincs bajuk, de mindig van 8amivel nem bírok 4olyan amiből egy natúr joghurt foltot is ecetes ollóval, és 4amiről az első öblítős mosásnál lejön a matrica-minta.

Már megszoktam:D Ezekből lesznek a vész-vész tartalék ruhák.

És ezek lehetnek F&F vagy disney holmik.

2012. máj. 9. 19:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem a C&A-s body-k a kedvenceim (pedig sok márkájút kaptunk), szerintem nagyon jó az anyaga, és nekünk egyáltalán nem használódnak egyenlőre el (pedig van amit eleve használtan kaptunk).
2012. máj. 10. 08:59
 13/13 anonim ***** válasza:

10-esnek:

Lehet venni a DM-es bababónusz kuponnal a C&A-ban body csomagot is. Ez egész biztos, én már többször vettem. Max. 92-es méretet tudsz vele venni, de azt írtad, nektek pont az kell. (azt hiszem, 98-as bodyt is árul a C&A, de arra már nem érvényes - elvileg).

Többféle csomag létezik: 3 db-os hosszú ujjú, 3 db-os rövid ujjú, 4 db-os hosszú/rövid, ill. 5 db-os rövid ujjú.

Árban kb. 5-800 Ft-ra jön ki 1 db, az akció nélkül, ha jól emlékszem (a hosszú ujjú és a színesebb, mintásabb fajták a kicsit drágábbak).

2012. máj. 10. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!