A C&A-ban kapható több db-os body-k milyen minőségűek?
Lányomnál a C&A-s bodykat sokáig tudtuk használni, mert nem mentek össze, nem szöszölődtek, nem lett rosszabb az anyaguk mosás után, úgyhogy nekem bejöttek.
Mondjuk szerencsére a Tescos bodyk sem koptak le, lehet más fajtát vettem.
Nekem vegyes, mert a pici 56-62-es mérettel nagyon elégedett voltam. Viszont a nagyobbak közül (80-86) volt 1-2 garnitúra, aminek mint ha vékonyabb (és rosszabb minőségű) lett volna az anyaga.
Tesco-nál is becsúszott már 1-2 kinyúlós darabka, lehet van ekkora hibaszázalék mindkettőnél.
A kuponnal viszont mindenképp érdemes megvenned szerintem.
Mi is szeretjük a C&A-s bodykat, bár eltérő a minőségük. Az 5 vagy 6 db-os fehér rövidujjúak elég hamar elkezdtek bolyhosodni, de a darabra árult színesek jók, szépek, pedig sokat voltak mosva.
Ahogy írta az egyik előttem szóló, szerintem is a H&M bodyk a legjobb minőségűek.
Tescosak sem rosszak, de nekünk is kopott le az egyiknek a rávasalt mintája néhány mosás után. A Tesco Disney-sek jobb minőségűek, mint a "sima" Tescos.
én írtam a mosást,én is 40fokon mostam,csak műszálas programon,egyébként nem mondtam,h tuti ez a baj,csak ötlet volt:)
amúgy nekem pont azért jött be a c&a,mert keskeny...Az én kislányom nem az a michelin-baba típusú hurkás gyerek,hanem hosszú,vékony,neki pont ezért jók.
Bocsi,hogy zavarok.De C&A-s kuponnal lehet venni ilyen body csomagot?Hány darabos?Milyen árban van?Akkor tényleg ilyen jó minőségű?2 éves kisfiamnak vennék 92-es méretben.
Még egyszer bocsi.E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!