Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A C&A-ban kapható több db-os...

A C&A-ban kapható több db-os body-k milyen minőségűek?

Figyelt kérdés
Nemrégen vettem Tescosat és az egyik body most volt mosva vagy 3. alkalommal és a rá vasalt matrica levált. Nagyot csalódtam. Akik C&A-ban vásároltak bodyt leírnátok tapasztalataitokat? Van 50% DM-s kuponom amit ott válhatnék be, ezért gondolkodom hogy vennék ott ha megéri. köszi

2012. máj. 9. 14:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rosszak, minőségre és kinézetre is jók.
2012. máj. 9. 14:59
 2/13 anonim ***** válasza:

Lányomnál a C&A-s bodykat sokáig tudtuk használni, mert nem mentek össze, nem szöszölődtek, nem lett rosszabb az anyaguk mosás után, úgyhogy nekem bejöttek.

Mondjuk szerencsére a Tescos bodyk sem koptak le, lehet más fajtát vettem.

2012. máj. 9. 15:10
 3/13 anonim ***** válasza:
A C&A-s body jók,nem nyúlnak,nem szöszölődnek,persze a nagyon sok használat után azért már nyúlik,a H&Mes ruhák azok amikor egyszerűen a mai napig ugyanúgy néznek ki,mint új korukban,még azok is amiket az 5 éves kisöcsémtől örökölt az 1 éves kisfiam. A Tescos F&Fes bodyk és rugdalódzók elég hamar kinyúlnak,ellenben a Disney márkásak amiket ugyanott vettem nagyon jól bírják.
2012. máj. 9. 15:13
 4/13 anonim ***** válasza:

Nekem vegyes, mert a pici 56-62-es mérettel nagyon elégedett voltam. Viszont a nagyobbak közül (80-86) volt 1-2 garnitúra, aminek mint ha vékonyabb (és rosszabb minőségű) lett volna az anyaga.

Tesco-nál is becsúszott már 1-2 kinyúlós darabka, lehet van ekkora hibaszázalék mindkettőnél.

A kuponnal viszont mindenképp érdemes megvenned szerintem.

2012. máj. 9. 15:15
 5/13 anonim ***** válasza:
kislányom fél éve nyúzza a 74-es méretet mhárom fent(f&f,c&a,disney) említett márkából,kicsit megnyúltak,ezen kívül más bajuk nincs(ez is esélyes,h az én hibám is volt,rossz programon mostam egy időben),szóval szerintem te vmiért nagyon belenyúltál a rosszba,v nálad is rossz program...
2012. máj. 9. 15:20
 6/13 A kérdező kommentje:
40 fokon mosom a ruhákat. Nem értem, más ruhával nem volt gond.
2012. máj. 9. 15:30
 7/13 krisztivan ***** válasza:
Kisfiamnak is vettünk ott 5db-os fehéret.86-ost.Nagyon jó az anyaguk csak az a baj hogy nagyon lent van szabbva a combrésze és így alig birom rátépni a fiam combijára.Sajnos elég keskenyek is és mire áthúzza a kezét addigra elmegy a kedve az öltözködéstől.Sajnálom mert jó minőség:-((
2012. máj. 9. 15:31
 8/13 anonim ***** válasza:

Mi is szeretjük a C&A-s bodykat, bár eltérő a minőségük. Az 5 vagy 6 db-os fehér rövidujjúak elég hamar elkezdtek bolyhosodni, de a darabra árult színesek jók, szépek, pedig sokat voltak mosva.

Ahogy írta az egyik előttem szóló, szerintem is a H&M bodyk a legjobb minőségűek.

Tescosak sem rosszak, de nekünk is kopott le az egyiknek a rávasalt mintája néhány mosás után. A Tesco Disney-sek jobb minőségűek, mint a "sima" Tescos.

2012. máj. 9. 16:02
 9/13 anonim ***** válasza:

én írtam a mosást,én is 40fokon mostam,csak műszálas programon,egyébként nem mondtam,h tuti ez a baj,csak ötlet volt:)

amúgy nekem pont azért jött be a c&a,mert keskeny...Az én kislányom nem az a michelin-baba típusú hurkás gyerek,hanem hosszú,vékony,neki pont ezért jók.

2012. máj. 9. 16:24
 10/13 anonim ***** válasza:

Bocsi,hogy zavarok.De C&A-s kuponnal lehet venni ilyen body csomagot?Hány darabos?Milyen árban van?Akkor tényleg ilyen jó minőségű?2 éves kisfiamnak vennék 92-es méretben.

Még egyszer bocsi.E.

2012. máj. 9. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!