Nagyon gáz, ha a gyermekem keresztelőjére kapott pénzt magunkra költjük?
Gondoljátok azt, hogy a 20 ezret beletettétek a gyerekek játszóterébe, és a saját pénzből hordjátok el a lomot.
Ha rákérdeznek a rokonok, de még ha nem is kérdezik, mutassátok meg nekik, hogy milyen szép csúszdájuk lett a pénzükből. Még büszkék is lesznek rá, mert ez igen szép ajándék:)
Szerintem ez teljesen normális így, hisz egy csomó pénzt költöttetek rájuk, csak egy kicsivel korábban megelőlegeztétek:)
Szia!
Teljesen átérzem a dilemmádat. :) Az én kislányom is 20 ezer forintot kapott a keresztelőjére amit szépen eltettem Neki egy borítékba és megígértem magamban, hogy azt csak és kizárólag rá költöm majd el. Az egyik ötezressel valóban így is tettem, pelenkát vettem Neki meg popsitörlőt. Aztán ebben a hónapban nekünk is sok minden összejött, így kénytelen voltam megfogni a maradék 15ezret és abból vettem egy újabb csomag pelust, bébiételt de szükségem volt még öblítőre és szappanra is, így azt is a kislányom pénzéből kellett, hogy megvegyem, sőt ... a mai ebédrevalót is. Szörnyen éreztem magam de sajnos nem tudtam máshoz nyúlni. A hét vége felé lesz már pénzem és megígértem, hogy "visszatörlesztem" a kislányomnak amit el kellett, hogy vegyek tőle. Remélem az utolsó alkalom volt ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!