3 hetes a lányom! Holnap vinnem kell csípőszűrésre, mert kicsit kötöttebb a csípője. Mire számítsak? Mit fognak csinálni? Hogyan zajlik?
Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 12:21
11/19 anonim válasza:
Szia! Nekem kötött csípőm volt, anyukámék mondták, hogy 6 hónapos koromig kellett használniuk a kengyelt. Azt mondták nagyon nem szerettem,de muszáj volt.Most nem elborzasztani akar az ember, de inkább most legyetek túl rajta(ha egyáltalán kell használnotok)mint később. Üdv.
12/19 anonim válasza:
Drága 9-es! Ezt tényleg érdemes volt leírnod...
A mi gyerekkorunk óta fényévekkel fejlődött a diagnosztika ezen a téren (is).
Manapság ekkor bakira már nincs esély.
Kedves Kérdező, ne törődj ezzel, az UH mindent megmutat amit kell, a doki meg kiválasztja a testhez álló gyógymódot, emiatt ne aggódj!
És majd írd meg, mi lett!
13/19 A kérdező kommentje:
Megjártuk a csípőszűrést!! Nem kötött a csípője. De mivel nekem volt csípőficamom, ezért elküldött UH-ra, az majd 21-én lesz. Úgy örülök, hogy nincs semmi. Tornáztatni kell és ennyi. :)
2012. máj. 10. 14:09
14/19 anonim válasza:
No ez szuper!
Egyébként ez a csípő dolog tipikusan olyan terület már, amihez a "sima gyerekorvosok" nem mindig értenek, úgyhogy az ortopéd tudja a tutit. :o)
15/19 A kérdező kommentje:
Meg vagyok nyugodva :D csak most előjött az a fránya szájpenész, ma írt ki neki a doki ilyen ecsetelőt, már egyszer be is kentem a cumiját, mikorra mulasztja el neki?
2012. máj. 11. 12:50
16/19 anonim válasza:
Egyik gyerekemnek se volt szájpenésze, mi ezt megúsztuk...
Viszont úgy tudom, a melledet is kezelni kell egy időben.
17/19 A kérdező kommentje:
sajnos csak bimbókiemelővel tudom szoptatni...
2012. máj. 11. 13:59
18/19 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy nem elég a cumit kenni. Steril gézt az ujjadra, beitatni az oldattal, és a penész telepeket le kell dörzsölni vele.
19/19 A kérdező kommentje:
már kevesebb van neki, pedig tegnap kezdtem és csak a cumit kentem be
2012. máj. 12. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!