Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan anyuka, akinek 8...

Van olyan anyuka, akinek 8 hónapos babája nem ül, nem kúszik?

Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 10:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
az enyém se csinálta 8 hósan, pedig járunk tornára és én is gyógytornász vagyok, most 10 hósés még mindíg nem ül,de küszik és négykézláb állva rugózik.
2012. máj. 9. 15:14
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tudom, hogy türelmetlen is vagyok, de annyira rossz, hogy menne A-ból B-be megnézni dolgokat, csak nem tud...
2012. máj. 9. 15:53
 13/15 A kérdező kommentje:
Az utolsó gyógytornász válaszolótól kérdezem, hogy nem aggódtál, hogy miért nem? Nekem a konduktor szinte már frusztrál, hogy már 7 hónaposan kúsznia kell, meg ülni....
2012. máj. 11. 16:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Dehogynem!!! meg idegesített,hogy pont az én gyerekem nem csinálja.minekünk járni kell koraszülött utógondozóba és ott a pszichológus paráztat,de látom,hogy a forgást is,kúszást is egyik pillanatról a másikra kezdte el, mintha vmi bekattanna neki.Meg kell adni a mozgáshoz szükséges feltételeket
2012. máj. 11. 20:46
 15/15 A kérdező kommentje:

Hmm. A forgás nagyszerűen megy (ezt is nagyon vártam...), meg tolja fel magát. Látom, hogy napról napra erősödik, remélem, hamar továbblép. Szerinted lehet, hogy már nem fog kúszni, mert nagyon magasra emeli ki magát?

Köszönöm a választ!

2012. máj. 12. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!