Kíváncsicska kérdése:
A hozzátáplálást miért gyümivel kezditek? Miért nem zöldséggel? Az alma egyébként is székletfogó és savat is csinál, mégis rengetegen kezdik ezzel a hozzátáplálást. MIÉRT?
Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 00:29
11/12 anonim válasza:
A hozzátápláláskor még csak két étkezés között kóstoltatunk egy-egy kanálka valamit, legtöbben az almát. Szóval ilyen szempontból mellékes, hogy az alma vagy a krumpli a táplálóbb. Amúgy a krumpli is fogja a székletet, az almánál még jobban is.
Akinek az orvos nem mond konkrét javaslatot arra, hogy hogyan és mivel kezdje a hozzátáplálást, az miért ne kezdhetné gyümölccsel?
Én egyébként úgy voltam vele, hogy nagyon kíváncsi voltam, milyen arcot fognak vágni a kisfiaim a finom almára, olyan ínyencek lesznek-e, mint az apjuk. :)
Kár lett volna a jellegtelen krumplival kezdeni, amiért a legtöbb gyerek amúgy sem rajong.
Na de most már írd meg, mit szólt a kislányod hozzá, remélem, bejön neki! :)
12/12 A kérdező kommentje:
Be kell vallanom mivel a nagy többség az almával kezdi meg nekem is mindenki azt mondta és én is kíváncsi voltam adtam neki almát 2 napig.Hát több jutott az előkére mint a gyomrába.Aztán metünk dokihoz ő mondta hogy a zöldségekkel kezjem (krumpli sárgarépa stb.) Kihagytam 2 napot és akkor indítottunk a krumplival.Na az mintha sokkal jobban bejött volna neki.Pedig az almát én is és az apja is nagyon szeretjük.
2012. máj. 10. 07:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!