Leesett a 3 hónapos babám a kanapéról! Látszólag teljesen jól van. Lehet baja?
Ha aludszékony vagy sírós lesz, akkor AZONNAL kórház. Az, hogy nevetgél, és jó kedve van, az jó jel. A kis fejét nem ütötte meg? Attól, hogy ekkorát esik (ha nincs fejsérülés, törés, ficam, és hasonlók), nem esik komoly baja. Majd ha menni tanul, akkor is esik, még nagyobbat is. De ha kicsit is fura dolgot észlelsz, ne habozz. Inkább legyen beteg, mert elkapta atöbbi kicsitől, mint hogy nagyobb probléma legyen. Ha téged megnyugtat, hogy bemész, akkor menj. Ha így is nyugodt vagy, akkor figyeld 2 napig a babát. Mindenesetre én bevinném, még ha tudom is, hogy nincs baja, pedig kicsit értek hozzá :) Remélem nincs semmi baj!
Egy 2éves és egy 26hetes pocaklakó ápolónő anyukája
Én megfigyelném, de csak akkor vinném,ha bármi kis gyanús van az eddigi megszokott viselkedésében.Akár nyügösebb, vagy sírósabb.
Az alapján amit leírtál nincsen szerintem semmi gond.
De ez csak az én véleményem, én alapban nem vagyok túl parázós anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!