Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Leesett a 3 hónapos babám a...

Leesett a 3 hónapos babám a kanapéról! Látszólag teljesen jól van. Lehet baja?

Figyelt kérdés
Még sosem fordult át a hátáról a hasára, úgyhogy fél (tényleg csak fél!) percre letettem a kanapéra, amíg kimentem a konyhába. Valószínű megfordult, mert leesett! Kb. térdig érő magasságú a kanapé, parkettára esett, a hasára. Nagyon sírt, de megvizsgáltuk mindenét, látszólag semmi baja. (Mindenét rendesen mozgatja, sehol sem nyomásérzékeny.) Valószínű csak nagyon megijedt, mert amint felvettük, hamar megnyugodott, megnyugtatásképpen mellre tettem, és mellen nem rég el is aludt. (Most alszik.) Most azon tűnődöm, elvigyem-e mégis az orvoshoz? Látszólag minden OK, de nem lehet-e valami olyan baja (belső vérzés, vagy nem tudom, mi), ami nem látszik?

2012. máj. 8. 18:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%

Ha aludszékony vagy sírós lesz, akkor AZONNAL kórház. Az, hogy nevetgél, és jó kedve van, az jó jel. A kis fejét nem ütötte meg? Attól, hogy ekkorát esik (ha nincs fejsérülés, törés, ficam, és hasonlók), nem esik komoly baja. Majd ha menni tanul, akkor is esik, még nagyobbat is. De ha kicsit is fura dolgot észlelsz, ne habozz. Inkább legyen beteg, mert elkapta atöbbi kicsitől, mint hogy nagyobb probléma legyen. Ha téged megnyugtat, hogy bemész, akkor menj. Ha így is nyugodt vagy, akkor figyeld 2 napig a babát. Mindenesetre én bevinném, még ha tudom is, hogy nincs baja, pedig kicsit értek hozzá :) Remélem nincs semmi baj!

Egy 2éves és egy 26hetes pocaklakó ápolónő anyukája

2012. máj. 8. 20:11
 12/13 anonim ***** válasza:
71%

Én megfigyelném, de csak akkor vinném,ha bármi kis gyanús van az eddigi megszokott viselkedésében.Akár nyügösebb, vagy sírósabb.

Az alapján amit leírtál nincsen szerintem semmi gond.

De ez csak az én véleményem, én alapban nem vagyok túl parázós anyuka.

2012. máj. 9. 10:15
 13/13 A kérdező kommentje:
Na, végül elmentünk a balesetibe, megröntgenezték, de minden OK. Mondták, hogy ha szédülne, hányna stb., vigyük vissza, de semmi ilyesmi, él és virul, kicsattan az egészségtől. :)
2012. máj. 9. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!