Az az édeskrumpli semmi rosszat nem váltott ki a babámnál, akkor valószínűleg a sima burgonya sem fog?
Figyelt kérdés
Vagy van valami különbség közöttük az ízükön kívül? Adhatom neki bátran kóstoltatás nélkül vagy azért inkább kóstoltassam mint anno az édeskrumplit is?2012. máj. 8. 16:32
1/2 anonim válasza:
a sima krumpli nem véletlenül van az első ízek között, még nem hallottam krumpli allergiáról ;)
tehát bátrabb lehetsz, de mivel sok a keményítő benne ezért csak kéne kóstoltatni, vagyis a fokozatosságra ügyelni, nehogy nagyon megfogja a pocakját.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy az első adható ételek között van, de amikor én először próbálkoztam vele, nem fogadta el a kicsim, gondoltam most visszatérek rá valami ismerős íz kíséretében....hátha.
2012. máj. 8. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!