15 hós gyerkőcötök megeszi a husit, ha apróra van vágva pl. főzelékhez, vagy tésztához?
Figyelt kérdés
Kislányomnak még mindig csak főzve+turmixolva adom,még nem mertem kipróbálni másképp,mert mindent ami nem tetszik neki,kiköpködi,vagy öklendezik tőle.Egyébként is többnyire szaftosabb,puhább falatokat fogad el kanálról,és ha kínálom az én husimból,többnyire a földön végzi.2012. máj. 8. 13:37
1/4 anonim válasza:
15 hósan megette, de úgy, ahogy írtad. kisebb kockákra vágva, puhán, szaftosan. Már megőrültem, hogy kitaláljam mit főzzek.
20 hónapos, most a rántott husi a kedvenc.
Próbálkozz, egyszer biztosan elfogadja.
2/4 anonim válasza:
Kiköpködi mert meg kell szoknia a darabosat.15 hónaposnak már nyugodtan adhatsz darabosat,azért öklendezik mert nincs hozzászokva.Nézd meg a bébiételeket a 11hónaposnak valók már darabosak.
3/4 anonim válasza:
14,5 hónapos a kisfiam és már nagyon régóta megeszi a darabos ételeket (a nagyobb darab csirkehúsit is).
15 hónaposan már nem igen kéne turmixoni neki, már rég darabosat kéne ennie. Én már csak villával töröm neki össze a kaját (már, ha szükséges).
4/4 anonim válasza:
mi a f.szért nem tudod kiírni, hogy hónapos? te istenverte fogyatékos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!