Miket csinál 20 hós gyerkőcötök? El tudja magát foglalni 5 percig?
20 hós kisfiam van, remekül játszik a szobájában akár órákon át is. A délelőttjeink pl. úgy telnek, hogy elvisszük a tesót reggel oviba, utána ha kell, gyorsan bevásárolunk, itthon őt berakom a szobájába, játszik, amíg én főzök meg a dolgaimat csinálom. Aztán ha elálmosodik (korán kelő, így 11 körül álmos) befekszik az ágyába és elalszik. Néha előfordul, hogy a földön a játékai között dől el, akkor át kell telepítenem az ágyába. :-)
Délután meg a nővérével játszanak nagyokat, szerencsém van velük, soha egyikkel se volt bajom, nem lógtak rajtam fölöslegesen, nem kellett őket szórakoztatni, anélkül is remekül feltalálják magukat.
A szokott időben persze igénylik a velük való foglalkozást - a délután második felében szoktunk játszani, énekelgetni (imádják, ha gitározok nekik), mesélni stb. - de akkor sincs tragédia, ha valamiért olykor borul a program. Együttműködő gyerekek.
jaj,de irigyellek!Nekem kb. 5 percig van el,szinte semmit nem tudok csinálni,ha ébren van!
És csak 2 órát alszik,ha nagyon fáradt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!