Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Leesett a babám az ágyról!...

Leesett a babám az ágyról! Lehet valami komoly baja?

Figyelt kérdés

6 hónapos a babám, apukám vigyázott rá, mert engem elkapott egy hányós-hasmenős vírus. Most a nagyszobában voltak, apu ott feküdt mellette az ágyon, de megcsörrent a telefonja, egy pillanatra elfordult hogy felvegye, a kicsi meg kislisszolt a keze közül (már intenzíven mászik) és leesett a franciaágyról. Nagyon sírt, nem piros semmije, a kutacsa állapota nem változott, kezeit és lábait tudja mozgatni, csuklója, könyöke és válla rendesen mozog, nem okoz neki fájdalmat a mozgatás.

Lehet valami egyéb baja? Mire figyeljek?

2012. máj. 8. 13:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Most nagyot aludt, fél háromtól egészen eddig kukk nélkül szunyált, úghogy megint kétségbeestem kissé, mert ritkán szokott egyhuzamban ennyit aludni - csak ha esős idő van odakint (az van). Szóval most nem tudom, hogy amiatt, vagy... fél 11-kor ér haza a párom, nem tudom, megvárjam-e, vagy induljak-e el gyalog a kicsivel (itt szakad az eső és naná, hogy tegnap vettünk új babakocsit a régit meg visszaadtuk, az újhoz meg még egy fránya esővédőm sincs!).
2012. máj. 8. 17:01
 12/14 anonim válasza:
Nekem pont ma esett le az agyrol a 8 honapos babam remegtem.sirtam a homlokanal vam egy kis piros folt. De ugyan ugy maszik,ugyan ugy csinalja a dolgait csak aludni nem szeretne. Lehet baja?
2013. jún. 6. 11:40
 13/14 anonim ***** válasza:
46%

Milyen érdekes az élet.

Ezen az oldalon itt van egy 2012es kérdés, itt még mindenki aranyos volt. Most mit kapna a kérdező...

2020. júl. 28. 21:10
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm szépen hogy ezt annak idején valaki kiírta. Persze sajnálom a babát. Na én ma írtam ki egy ilyen kérdést és már olyan válaszokat kapok ami kiborit.
2023. aug. 22. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!