Hogy bírjátok idegekkel 1 évesetek egész napos nyűglődését, nyávogását?
èpp azt akartam írni amit az elsö.
nekem lányom 1 évesen kezte a dac korszakot, most másfél de most sokkal rosszabb.
Szóval ha vissza gondolok az sokkal jobb volt.
Az én lányom is most kezdte, hát nehezen. 14,5hós.
És tudom, hogy legalább 3,5 évig eltart, mint a bátyónál.
Tudom mire számítsak, mégis mivel fáradt vagyok, nehezen bírom a folytonos kínlódást + a 3,5 évesem hisztijeit.
Szerintem nem lehet megszokni a hisztit, nekem a gyereksírást sem sikerült, sőt most a 2. babánál még talán jobban zavar.
Tudom, hogy több türelem kellene, de a fáradtság miatt nem mindig van:(
Kitartást:)
Nekünk 2-3 éves kor között volt a legnehezebb. Most sem olyan könnyű 3 után, de már hozzászoktunk.
Az 1 évesek még kisangyalok! :))
Ha már kimerültél, akkor sürgősen próbálj meg pihenni, regenerálódni, mert a java csak ezután jön.
Ajjaj egyes anyukák itt szégyellhetnék magukat...ahelyett hogy segítenének, a saját bajukat öntik a kérdezőre túllicitálva őt. Szánalmas...
Kérdező!
Nem tudom mennyi segítséged van, de ha van lehetőséged járj el néha kikapcsolódni. Úszni, futni, vagy akár a barátnőiddel egy csajos estére, beszélgetésre. Akármire, ami kikapcsol. Hidd el mindenkinek kell a pihenés és a gyerekednek is jobb, ha egy vidám anyukája van. :)
Kitartás!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!