11 hós babával strandra?
11 hós a lányom szeretnénk elmenni strandolni, első kérdésem hogy ti elmennétek e egy ekkora gyerkőccel?
Második kérdésem hova? Ami lehetőség szerint olcsó is III. kerület közelébe
Igen már szépen jár egyedül bár még csak pár métert utána seggrehuppan, nem nagyon vagyok itt a környéki strandokkal ismerős sajnos, tudnál nekem ajánlani esetleg?
Azt tudom hogy van a pünkösdfürdői strand, van gyerekmedence is, de azt mondják hogy nagyon hideg a vize :S
Mindkét fiammal 3 hónapos koruktól babaúszásra jártunk, így mire egy évesek lettek, már vízimádók voltak, én bátran jártam velük strandra:)Ma a nagyobbik már 5 éves és minden úszásnemben tud úszni, mi szinte a fürdőben élünk, olyan sokat járunk.
Viszont ha a babád még nem volt vízben, akkor először úgyis rajtad fog csimpaszkodni, de járj vele gyakran, minél korábban kezded a vízhez szoktatást, annál jobb, bátran strandoljátok végig a nyarat:D
Sajnos Budapesten nem ismerem a fürdőket, így azt nem tudok ajánlani.
Köszönöm a válaszokat!
Iagzából sokat nem fogunk tudni járni stranda nem állunk túl jól anyagilag, de most el tudnánk menni csak nem tudom hova érdemes ami olcsó na majd körülnézek és érdeklődök köszönöm a válaszokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!