Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan bátoríthatnám, hogy ne...

Hogyan bátoríthatnám, hogy ne legyen ilyen félős? Vagy ő ilyen és kész?

Figyelt kérdés
14 hónapos a kislányom és nagyon félős. Itthon persze tombol, aktív, de ha elindulunk és találkozunk valakivel, idegenek vannak, akkor nagyon visszahúzódik, bújik belém, nem enged el. Sosem mosolyog senkire, bárki udvarolhat neki az utcán, csak lesüti a szemét. A tőle kisebb babáktól is fél. Pedig ők szeretgetnék, ölelgetnék, de nem hagyja, majdnem sír, és jön oda hozzám. Azt is hagyja hogy fellökjék, mert csak áll ott búsan. Pedig olyan édesek azok a babák, akik barátkoznának. Ő miért nem barátkozós? Mi lesz később?
2012. máj. 7. 21:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én nem igazán hiszek az ilyen horoszkóposban, de most...

a lányom 26 hónapos, halak :) 1 éve pont ilyen volt!!!

most már sokkal jobb. de sztem ez annak is betudható, hogy folyamatosan felnőtt társaságban van, nem bölcsis, nem jár gyerekfoglalkozásokra.

és már egészen ki is nőtte. azért most is megválogatja, kivel barátkozzon, nem mosolyog mindenkire, csak aki szimpi neki :)

2012. máj. 10. 08:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem semmit nem tudsz tenni, fogadd el ilyennek. Az én lányom sem túl barátkozós, de én is ilyen voltam és vagyok. Egyébként ő is én is halak vagyunk és a férjem is. Ő sem barátkozós, de aki a barátunk ő tényleg az.
2012. máj. 10. 09:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Az én 10 hós fiam rák, és egy az egyben mintha róla írták volna a jellemzést. Pillanat alatt eltörik nála a mécses. Nem nyit az emberek felé ha lerohanják. Mindig szólok hogy előbb csak mi beszélgessünk, had szokja a hangokat, azt hogy ott van valaki. Néha bejön, néha nem. Nem könnyű "ilyen" babákkal, de ki kell tartanunk. Gondolom másoknak is elég nehéz, főleg mikor látod az örökké nevetős, barátkozós babákat... Majdcsak kinövik :)
2012. máj. 10. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!