El lehet játszani, hogy tudok pelenkázni?
:) Az én fiamat garantáltan nem tudnád bepelusozni! :D Nyolcadszorra sem.:D Sokszor nekem is nehezen megy. Először is kibontom a pelust, várok egy kicsit, még nem veszem le róla, mert ilyenkor mindig pisil (ráhajtva hagyom a régit). Aztán óvatosan felhajtom, megtörölöm a popsiját, és máris indul a pisi szökőkút: a saját arcára, szemébe, fülébe, ahová éppen sikerül. Felitatom, megtörlöm gyorsan. Aláteszem a tiszta pelust, ő közben szambát jár az ágyon, tekergeti a csípőjét, megpróbál hasra fordulni, aztán jól fejbe rúg.:) Próbálom rögzíteni a tépőzárakat (ekkor rúg hasba néhányszor), de ő csapkodni kezdi a sarkát a pelenkázóhoz, folyton elcsúszik. Végül sikerül azért mindig bepelenkázni, de az egész olyan, mint Kokó utolsó meccse!:D A végén kifekszem.:) Na de ilyen kópé nem terem minden bokorban, és jó eséllyel a kicsi lány, akihez készülsz, fele ennyire sem vérmes.:)
Sok sikert, biztosan menni fog, és tisztelem a bátorságodat, azt, hogy nem futamodsz meg az első nehéz helyzettől, szerintem szuper bébiszitter leszel, mert szereted a kihívásokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!