Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Nektek mikortól...

Anyukák! Nektek mikortól aludta át a babátok az éjszakát?

Figyelt kérdés

Tudom korai ezt várnom még. Holnap leszünk 3 hetesek, de hajnalban már bukik a fejem a fáradságtól. Nagyon jó kislány pedig. csak enni kel fel, nem sír, nem hasfájós. De kimerítő!

3 hetes kislány anyukája :)

2012. máj. 7. 11:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A lányom 7 hónapos, még mindig kelünk. Olyan 6 hónapos koráig csak egyszer ébredt éjszaka, most meg 3-szor, 4-szer, de nem tudom miért.
2012. máj. 7. 12:13
 12/19 anonim ***** válasza:
14 honapos, és meg sokszor ébred. Nem minden ejjel, van hetente 1-2 át aludt ejszakank is. Ráadásul 2 foga van, igy előre láthatólag nem is nagyon fogunk meg aludni egy darabig.
2012. máj. 7. 12:14
 13/19 anonim ***** válasza:
Vedd magad mellé és már nem is leszel fáradt. Nekem is bevált. :-) sose voltam kialvatlan, pedig a lányom 3, a fiam másfél évesen aludta át először az éjszakát.
2012. máj. 7. 12:15
 14/19 anonim ***** válasza:
A nagy 2,5 évesen:( A kicsi 9 hónapos, ma csak egyszer keltünk, ez nekem már szuper! Én is magam mellé veszem éjjel, mikor megébred, így bírom a nappalt is nyitott szemmel. De este a kiságyba teszem.
2012. máj. 7. 12:34
 15/19 anonim ***** válasza:

Ikerlányaim 2 hós koruk óta, harmadik és negyedik kislányom egyformán 3 hetes koruk óta. Utolsó etetés 23 óra körül, utána csak reggel 7 - kor ébredtek fel. Anyatejesek voltak midannnyian. Remélem most is minden így fog sikerülni. Ja, és nem aludtak velünk egy ágyban, csak egy szobában.

34 hkm

2012. máj. 7. 12:42
 16/19 A kérdező kommentje:
mikor már annyira ki vagyok bukva magunk mellé teszem, de nem akarom oda szoktatni, és érdekes, hogy akkor is fent van de csak nézelődik, nem sír fel.
2012. máj. 7. 14:11
 17/19 anonim ***** válasza:
Kb 1 hónapos kora óta. Viszont nekünk mással volt/van nehézség, ami miatt én is zombi tudok lenni :)
2012. máj. 7. 16:39
 18/19 anonim ***** válasza:

Nálunk kb. 1 hónapos kora óta. Úgyhogy nem lehetetlen. Előtte is mondjuk csak egyszer kelt fel szopni.

Fél 9-9 körül fürdetjük, utána szopik, 10-re elalszik és hajnali 3-ig vagy 4-ig bírja, de mostanában 5-ig, 6-ig is.

Mellettem alszik el a cicin, aztán átteszem a kiságyába és alszik, akkor kelek én is mikor ébredezik vagy ha már nagyon fájnak a cicijeim.

Jó Babázást és kitartást!

7 hetes Kisfiú anyukája

2012. máj. 7. 18:59
 19/19 anonim ***** válasza:
Gabka!:D erről most eszembe jutott, h én is szoktam ezt csinálni és mikor elalszik, visszateszem a kiságyába... aztán kb 20 p múlva felriadok, h hol van? :D
2012. máj. 8. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!