MIkor aludta át babátok először az éjszakát?
A lányom 9 hetesen. Ez tartott 4 hónapos koráig. Utána 6 hónapos kora körül megint volt pát jó hetünk, de most január óta minimálisra csökkentek az átaludt éjszakák. :(
14 hónapos a kislányom.
Lányom olyan 1,5 évesen, már 1 éves kora körül átaludta volna, csak közben kórházban volt(unk) és az nagyon sokáig kihatott erre sajnos.
Az ikrefiaim 20 hósak, és nagyon várom már azt a napot, hogy mindkettő egyszerre aludja át az éjszakát, mert ha az egyiknek véletlenül sikerül is, a másik tuti hogy annál többször ébred. Már 3 hónapja nem szopiznak, de egy simire, odabújásra felébrednek.
5 hónapos most a kislányom, de éjjel még egyszer kelünk :s
Egyszer aludta át az éjszakát, reggel örömködtem, aztán pelenkázásnál már alább hagyott az öröm, ugyanis belázasodott és lebetegedett.
Inkább kelek hozzá még, csak ne legyen beteg!
8 hetes korától alussza át, addig hasfájós volt. Ahogy az elmúlt, át is aludta.
Igény szerint szoptattam, soha nem ébresztettem fel azért, hogy egyen. Én úgy tudom, hogy alvó babát felébreszteni emiatt nem is szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!