MIkor aludta át babátok először az éjszakát?
Miért kelted fel éjjel???
Nem szabad felkelteni,ha alszik,hagy aludjon,én 3 óránként etettem a kisfiam,így is volt éhes,de ha aludt sosem keltettem fel enni.2 hónapos korától alszik éjjel.
Ma!
szokásos ötkor kelt, apa a szájába dugta a cumit (egyebkent nem cumizik), erre aludt tovabb.
este kilenctol reggel fel hetig :)
igazabol mar at tudja aludni, csak megszokasbol ebrednek, probaltam este "lancetetni", meg szokas szerint, mindig óramű pontossaggal ebredt a szokasos idejeben. (ez eloszor 2 es 5 ora volt, aztan csak ot ora, ami remelhetoleg hamarosan 7re valtozik :)
egyebkent en igeny szerint etetem, csak az ejszakaval "csalok", reggel 2 ora van az etkezesei kozt, utana 3 orankent jelez. a vedono oltogat, hogy egy ekkora babanak mar 4 orankent kene ennie, a dokino meg mondta, ogy tokeletes, foleg, ha egyszer ebred.
a lányom 2 hónapo korától 9-9 fél 10 ig alszik
3 majd 4 óránként szoptattam, de soha nem keltettem fel, csak ha d.u többet aludt mint 3 óra, de akkor is úgy h ha letelt a 3 óra utána keltettem, mert másképp csak este 11kor tudtam volna elaltatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!