4 hónapos babám éjszaka 2 óránként ébred. Csak mocorog az ágyban, nyöszörög. Ahelyett hogy kezdené átaludni az éjszakát, csak romlik a helyzet?
Jól lakik este? Büfizik rendesen? Nem zavarja semmi?
Enyém is nyikorog éjjel,de nem kel fel csak mondja a magáét álmában.
Nálunk is egyre rosszabb a helyzet. Négy hónapos múlt a kisbabám, és a fürdés utáni első alvása valóban mély alvás, de ébredés és evés után, kb. mindig hajnali négy körül igazi szenvedés. Dobálja magát jobbra, balra, dörgöli a szemét, húzgálja a fülét, rossz még nézni is. A cumi ideig-óráig segít, de sokszor sírás és ébredés a vége. A gyerekorvos rám se hederít, azt mondja, sok oka lehet, például a fogzás.Lehet, hogy nálatok is ez a bibi.
Dentinox nem sokat ér. Megpróbáljuk a Viburcol kúpot.
Nappal minden oké?
Köszi a válaszokat!
Nappal is 2-3 óránként eszik, de jókedvű, elég a tejcsim. Az is lehet hogy a hasa fáj. Este fürcsi után kel kb 1-kor, majd 3-kor, 5-kor... De ez is változó, néha csak 3 óránként kel.
Ez így teljesen normális. Ahelyett hogy kezdené átaludni az éjszakát???!!!
Az én 2 évesem még mindig nem alussza át.....
Szia!
Nálunk is ez a helyzet, 3,5 hós koráig 1-szer kelt éjszaka. Én is azt reméltem, hogy majd 3-4 hós kora körül végigalussza az éjszakát. De pont az ellenkezője történt elég sokszor megébred, nyugtalan. Pedig napközben 3-szor fél órákat alszik csak. Mostmár megint örülnék, ha csak 1-szer kelne. Főleg, hogy szinte mindenkitől azt hallani, hogy "Az én babám 3 hós korától átaludta az éjszakát".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!