Néztétek tegnap a Szomszédokat?
A tegnapi adásban Jutka a három hónapos kisfiának tejet melegített, anyukája megkérdezte, hogy miért nem tartós tejet ad a babának. Később a védönővel beszélve, arról beszélt, hogy kifacsarja a narancsot a babának.
Nem szeretnék újabb vitát indítani a hozzátáplálásról, de ha 18 éve mindez mindennapos volt, akkor ma miért ennyire elitélendő? Mikortól érvényes a mai hozzátáplálási elmélet?
azt nem tudom de majd unokáink szörnyülködve fognak fejet csóválni a mostani trendre:-)
mindig van egy favorit gyógyszer/táblázat/módszer amiről aztán kiderül hogy mégse olyan szuper (lásd: Svéd csepp- annak idején az volt sláger egészen addig míg ki nem mutatták hogy nem is annyira jó. Lehet 10 év múlva az elevit lesz ilyen ki tudja)
Hol megy megint a Szomszédok?Bocs az offért de a kedvencem volt(most is az)?
Amúgy pontosan nem tudom mióta de én személy szerint a régivel értek egyet, a maival is néhány helyen de éljen az arany középút!
Én is láttam.
Igen az m1 en megy naponta 10.00kor,ma volt a 100. rész.
Én is elámultam a tejen és főleg hogy mekkora üveggel adta az akkor 2hós babának.Mert ugye októberben született és a jelenet dec végei volt.
Nyilván régen mondjuk 100éve sem volt még tápszer,enni meg kellett,biztos kaptak a babák tejet,és az is lehet hogy 100év múlva megint más lesz a módi,de szerintem akkor is az a legjobb ha hallgatunk az okos szóra.
Utolsó válaszolónak. Lehet tényleg tejbegríz volt ez nem derült ki. Én sem adok egy éves korig tejet. Szerintem azonban a túlzott ovatoskodás sem jó.
Még annyit, hogy ha a tej minőségével lenne baj, és ezért nem adható, akkor bizti "csinálnának" direkt pici babáknak való tehéntejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!