Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Néztétek a Szomszédokat? Az...

Néztétek a Szomszédokat? Az akkori szereplőket akkor ugye közimádat övezte? Hisz majdnem mindenki nézte.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én sajnos nem éltem az akkori időkben, vagyis nagyon kicsi voltam :)

Ezért érdekel, milyen volt a \'Szomszédok\' (sorozat)-os idők, amikor a fél ország leült a TV-k elé, majd megnézte az éppen aktuális részt.

Almába és Jutkába biztos milliók voltak szerelmesek :)

2009. aug. 1. 10:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Néztem akkor is és most is az ismétléseket.
2009. aug. 1. 11:01
 2/9 anonim ***** válasza:
miután nem volt más, azt lestük, egyébként xar kamú
2009. aug. 1. 11:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell mondanom, én már akkor is nagyon utáltam a sorozatot. Egy primitív szájbarágós oktatófilm volt, amiben a forgatókönyvíró, meg a rendező bácsi kifejtette az álláspontját az általa fontosnak tartott kérésekről, mondjuk a drogozásról, de ha jól emlékszem, tán még a népszavazásról is. És ezeket a papírízű tanmeséket a színész bácsik meg nénik nagy komolyan artikulálva, mélyen a szemünkbe nézve a tudtunkra adták. De tényleg úgy van, ahogy írod, qrva népszerű volt, megállt az élet a fél országban, mikor ment. Emlékszem, haverok ehhez igazították, hogy találkozhatunk-e aznap, illetve, volt aki hazasietett, hogy otthon háborítatlanul nézhesse. Nagyon nem értem ezt az egészet még így utólag visszagondolva se. Jó, persze, akkor nem volt más tv, de akkor is, nem volt muszáj annyira szeretni.
2009. aug. 1. 11:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem olyan sajnos, hogy nem éltél még akkor. :))
2009. aug. 1. 11:43
 5/9 A kérdező kommentje:

Én röhögni nagyon szeretek rajta, ahogy előadják ezeket a dolgokat :DD

Persze, akkor ezeket kurv* komolyan gondolták.. ezért is vicces :)

2009. aug. 1. 11:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, teljesen jól látod! Örülök, hogy neked ennyiben bejött, ennél sokkal többre már úgysem képes a "közszolgálati" tv. És akkor további jó szórakozást/röhögést!
2009. aug. 1. 12:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Főleg azt bírtam, amikor Lenke néni vagy Etus (ő brutálisabb) belenézett a kamerába, és jött a kéthetenkénti szájbarágás. Etus szeme gülüzött.
2009. aug. 2. 00:51
 8/9 anonim válasza:
a szomszédok közönségaránya néha elérte a 80%-ot is. (a maradék 20%) pedig a kettes programot nézte.
2009. aug. 22. 23:19
 9/9 anonim ***** válasza:
13 éves voltam abban az évben, amikor vége lett, én már újszülöttként néztem az első részt :D Olyan 7-8 évesen már valóban néztem, nem csak a szüleim. Szerettem, bár sokszor uncsinak tartottam, most viszont tetszik, szinte a gyerekkoromat látom benne, pláne, hogy egy szinte pont ugyan ilyen panelben nőttem fel. Fura látni, hogy valaha ezek is voltak újak, pedig elvileg láttam ilyet újonan, mert mi első lakók voltunk a miénkben, de akkor még szintén újszülött voltam :D
2010. júl. 26. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!