Anyukák, titeket felköszönt a férjetek/párotok anyák napja alkalmából?
Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 10:24
21/23 anonim válasza:
Kár ezen vitatkozni!:) Már csak azért is, mert ha az ember szeretetet, kedvességet kap a másiktól, az mindegy, hogy van-e létjogosultsága: jólesik és kész.:) Jólesik adni és kapni, nem? Abban is van igazság, hogy nem az ő anyja vagyok, miért köszöntene. De mégis, mi pl túl vagyunk egy nagyon nehéz időszakon. A férjem mentette meg a fiam és az én életemet, amikor ájultan szedett össze a szoba sarkában, mert 3 hónappal a kiírás előtt sürgősségi császárral világra jött a kisbabánk. Rengeteget szenvedtünk együtt, tartottuk egymásban a lelket után is, amíg a kisfiunk életéért remegtünk. Ez kicsit megváltoztatott minket, és azóta ha kell ha nem, köszöntjük egymást, és örülünk egymásnak.:)
22/23 anonim válasza:
3 gyerekem van de nem tartsuk. Vagyis neki nem jutott még soha eszébe. De azt hiszem ma rákérdezek hogy 12 éve vagyok anya, azért az eszébe juthatna hogy legalább a gyerekeket ösztönözze. Még a gyerekeknek úgy ahogy, valamikor nem felejtik el, valamikor igen. De az iskolába megyek mindig az anyák napi ünnepségre, az végül is arra van.
Nem veszem a szivemre, végülis egész évben anya vagyok, egész évben szeretnek nem csak azon a napon.
23/23 anonim válasza:
Nálunk az a szokás,hogy mindenki az édesanyját.A férjem nem szokott,hiszen a fiának vagyok az édesanyja, ő viszont nagy csokorral. mert ez ANYÁK NAPJA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!