Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, titeket felköszönt a...

Anyukák, titeket felköszönt a férjetek/párotok anyák napja alkalmából?

Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 10:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Elmentek a lányommal a boltba, és hazafelé a virágosnál vettek egy cserepes virágot, amit a lányom adott át. 3 éves.
2012. máj. 6. 11:38
 12/23 anonim ***** válasza:
80%

Oké,anyák napja,nem feleségek napja,ilyen alapon az én anyukámat sem kellett volna felköszöntenie,mert nem ő szülte?

A mi családunkban az a szokás,hogy az anyukákat ünnepeljük ezen a napon,és,aki anyuka,azt felköszöntjük,tökmindegy,hogy kinek az anyját,maga a köszöntés a lényeg.

2012. máj. 6. 11:57
 13/23 anonim ***** válasza:
80%
Nem. És szarul is esik. A gyerekeket is ki fogja rá tanítani?? Talán én??? Hogy kedves gyerekek ma anyák napja van léci köszöntsetek már fel???
2012. máj. 6. 13:01
 14/23 Shai-Hulud ***** válasza:
61%

"...és,aki anyuka,azt felköszöntjük,tökmindegy,hogy kinek az anyját,..."

Igen, aki GYEREK (saját, vagy házastárs révén, stb.) az felköszönti azt, akit ANYUKÁNAK érez (saját, vagy házastárs révén, stb.) - és NEM a saját párját köszönti fel, mert azzal (legalábbis én így érzem) NEM anya-gyerek viszonyban van.

Persze ha valaki mégis így érzi, szíve joga, köszöntse fel... Nem tilos, és nem bűn felköszönteni egy nőt anyák napján.

Sőt, az, hogy az apuka a gyermekét arra neveli, hogy anyák napján vigyen virágot az édesanyjának, az nagyon helyes, engem is így nevelt a saját apám, és én is így neveltem a saját gyerekeimet. De azt azért tudni kell, hogy ilyenkor A GYEREK viszi a virágot az ANYJÁNAK, és nem a férj a feleségének.

Az anyák napján a GYEREKEK ünneplik az ANYJUKAT. Ne akarjuk már ezt megváltoztatni!

Pedro

2012. máj. 6. 13:02
 15/23 anonim ***** válasza:

de furcsa a kérdésed a kiegészítéssel :O

az, hogy ad apa egy szál virágot a baba nevében az nagyon aranyos gesztus. de hogy felköszönt azért mert van gyereketek? hát ez szerintem nagyon is furcsa, anyák napján az anyukánkat kell felköszönteni, megköszönni, hogy vagyunk :)

2012. máj. 6. 13:44
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem, és rosszul esik, bár már megszokhattam mert nem tart sem nőnapot, sem születésnapot, sem névnapot, sem évfordulót...
2012. máj. 6. 13:52
 17/23 anonim ***** válasza:

Reggel mondta, hogy boldog anyák napját, egy puszi kíséretében.... én meg csak mosolyogtam, hogy hát nem én vagyok az anyukád. :D

Azt mondta, nem baj, akkor is és még 3 puszit kaptam. Ennyi. Ő virágot külön ezért nekem nem vett, de nem bánom, nem engem kell felköszöntenie.

Viszont a nagymamájához nem akart ma lemenni (mivel nem az anyukája), de megkértem szépen, hogy azért egy szál virágot vigyünk neki is, hiszen, ha ő nem lenne anyukája sem lenne. Én is felköszöntöttem a nagymamámat.... anyukám sajnos már nem él, de vittem a sírjára virágot.

2012. máj. 6. 15:29
 18/23 anonim ***** válasza:
Hát én őszintén meglepődtem, amikor reggel felköszöntött. Bújás, puszi, mormogás, hogy anyák napja, meg így, meg úgy...alig értettem, mit mond.:) Soha nem köszöntött fel eddig, pedig van már egy 12 éves gyerekünk, és most egy 15 hónapos. Én nem vártam, eszembe sem jutott, de azért nagyon jólesett!
2012. máj. 6. 18:11
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom aki lepontozta a válaszokat, nem kapott egy száradt kórót sem...Mindenki úgy ünnepel ahogy akar. Anyák napján a gyermek köszöntse fel az édesanyját, mivel egy-néhány évesen még erre képtelenek, kell, hogy apa segítsen. De ettől, hogy (mint ahogy nálunk volt ma)apa megveszi a virágot és beküldi a picivel, még nem a feleségét köszönti.
2012. máj. 6. 19:24
 20/23 anonim ***** válasza:
66%

"anyák napján az anyukánkat kell felköszönteni, megköszönni, hogy vagyunk"

Apák nélkül anyák sem lennének, és Anyák napja sem :) És ugyanígy Apák napja sem lenne anyák nélkül. Akkor maradjunk annyiban, hogy mi egymásról is megemlékezünk Anyák és Apák napján is :), mert mindkettőnk érdeme, hogy gyermekünk született. Üdv, 11:02-es.

2012. máj. 6. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!