Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért gondoljátok, hogy a...

Miért gondoljátok, hogy a Pampers a legdrágább?

Figyelt kérdés

Miért írja mindenki, hogy drága a Pampers? most vettem 132 db-ost 7699 helyett kuponnal 4910-ért, azaz darabja 37,2 ft.De ha 82 db-osat veszek, ami 5399, az is kuponnal 3442 azaz 42ft/db.

A Rossmannos pl 2299 a 40 darabos, aminél 57,5/db.A mülleres hasonló

Akkor nem értem.De az én számolásom szerint a pampers a legolcsóbb ezek közül

#pampers #pelenka ár
2012. máj. 5. 21:32
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Azokra gondolok amik nem dmben kaphatók. pl baby dream vagy beauty baby. amikre nincs kupon
2012. máj. 5. 23:24
 12/19 anonim ***** válasza:

Én is pont tegnap gondolkoztam el ezen az egyik kérdés kapcsán :D Én eddig dm-eset vettem, elégedett is voltam vele. Azért veszem egy ideje a nagy kartonos Pamperst, mert így egy 25%-os kupon felhasználásával 132 db pelust veszek akciósan. Én is előre vásárolok, legalább 2 hónapra. A 15%-os kedvezményt szerintem fel se érdemes használni pár ezer ft-oknál.

Ha van valaki, akinek nem kell a 15%-os, mert felemelték a vásárlási összeg határát, nyugodtan írjon, szívesen megvenném/elcserélném valamire :)

Múltkor 22 ezret hagytam ott, ilyenkor már érdemes beváltani a 15%-ot. (Hugim is vásárolt pár ezerért, ilyenkor mindig együtt megyünk.)

Tudom, sok egyszerre az a kiadás, de én félrerakom a pénzt abban a hónapban, amikor nem veszek pelust - végülis mindegy, egyszerre adom ki vagy részletekben.

Én is néztem az Aldis, Mülleres pelust, de rohadt drága sztem. 40 ft-nál többet én se vagyok hajlandó adni érte.

2012. máj. 6. 08:36
 13/19 anonim ***** válasza:
Ezen a kuponcsere oldalon mire szoktál cserélni végösszegit?
2012. máj. 6. 08:37
 14/19 A kérdező kommentje:
Legutóbb pl kaptam egy végösszegit és adtam helyette egy milumil mérkajokert+ 3db laktoherbet 1 ft-ért
2012. máj. 6. 10:29
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem gondolom,hogy az a legdrágább. Mi mindig Liberot meg Pamperst veszünk. Ez a kupon mizéria engem megbolonditana,jó ideje nem gyűjtők semmilyen pontot,mert úgy érzem,hogy akkor muszáj ott vasarolnom,pedig máshol is jó dolgok vannak:-)
2012. máj. 6. 11:08
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez nagyon durva,otthon ennyibe kerülnek a pelenkák? Mi most külföldön élünk,itt a 48 db-os Pampers átszámítva kb 2100 Ft (és nem akciósan,ez a normál ára).
2012. máj. 7. 00:25
 17/19 anonim ***** válasza:

A pampers mindig is drágának számított szerintem.

Én nem is vettem, egyszer kaptunk egy csomaggal - azt elhasználtam, de én mondjuk bebish párti vagyok.

Nem szeretem a nagy márkákat, valahogy jobb szeretem az egyszerű pelusokat.

Ez 35Ft/db áron fut, a pine pelenka - amit pedig mostanában éjjelre veszek 38 Ft/db.

De lehet, van ezektől olcsóbb is...

2012. máj. 7. 09:33
 18/19 anonim ***** válasza:

érdekes más márkákra nem számolsz kupont.... nevettséges

mi pamperst egyébként használunk

2012. máj. 26. 08:24
 19/19 A kérdező kommentje:

nem nevettséges, hanem nevetséges

olvasd el a 11-es kommentemet és utána írj

2012. máj. 26. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!