Miért gondoljátok, hogy a Pampers a legdrágább?
Miért írja mindenki, hogy drága a Pampers? most vettem 132 db-ost 7699 helyett kuponnal 4910-ért, azaz darabja 37,2 ft.De ha 82 db-osat veszek, ami 5399, az is kuponnal 3442 azaz 42ft/db.
A Rossmannos pl 2299 a 40 darabos, aminél 57,5/db.A mülleres hasonló
Akkor nem értem.De az én számolásom szerint a pampers a legolcsóbb ezek közül
Én is pont tegnap gondolkoztam el ezen az egyik kérdés kapcsán :D Én eddig dm-eset vettem, elégedett is voltam vele. Azért veszem egy ideje a nagy kartonos Pamperst, mert így egy 25%-os kupon felhasználásával 132 db pelust veszek akciósan. Én is előre vásárolok, legalább 2 hónapra. A 15%-os kedvezményt szerintem fel se érdemes használni pár ezer ft-oknál.
Ha van valaki, akinek nem kell a 15%-os, mert felemelték a vásárlási összeg határát, nyugodtan írjon, szívesen megvenném/elcserélném valamire :)
Múltkor 22 ezret hagytam ott, ilyenkor már érdemes beváltani a 15%-ot. (Hugim is vásárolt pár ezerért, ilyenkor mindig együtt megyünk.)
Tudom, sok egyszerre az a kiadás, de én félrerakom a pénzt abban a hónapban, amikor nem veszek pelust - végülis mindegy, egyszerre adom ki vagy részletekben.
Én is néztem az Aldis, Mülleres pelust, de rohadt drága sztem. 40 ft-nál többet én se vagyok hajlandó adni érte.
A pampers mindig is drágának számított szerintem.
Én nem is vettem, egyszer kaptunk egy csomaggal - azt elhasználtam, de én mondjuk bebish párti vagyok.
Nem szeretem a nagy márkákat, valahogy jobb szeretem az egyszerű pelusokat.
Ez 35Ft/db áron fut, a pine pelenka - amit pedig mostanában éjjelre veszek 38 Ft/db.
De lehet, van ezektől olcsóbb is...
érdekes más márkákra nem számolsz kupont.... nevettséges
mi pamperst egyébként használunk
nem nevettséges, hanem nevetséges
olvasd el a 11-es kommentemet és utána írj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!