Mikortól használjátok a babakocsi sportrészét?
7,5 hós a lányom, már egy ideje felültetve szépen megül, 3 napja pedig már magától leül állásból, igaz egy idő után még eldől:D
Amióta segítséggel megül, azóta kicsit megszoktuk emelni a háttámlát, de csak pár percre.
Amikortól már stabilan MAGÁTÓL megül, rendszeresen akkor fogjuk használni.
Mi féléves kortol kb.
A hordozó kényelmetlen volt neki már,és kicsit megdöntve igy kilátott.Ha elalszik leteszem vízszintbe,de ha ébren van akkor sír,nem szeret feküdni.
Szia.Nekünk Graco babakocsink van,és három pontban dönthető,a kisfiam 5hónapos volt amikor már szeretett nézelődni,de még nem ült,így akkor a félig ülő helyzetben sétáltunk(persze nem órákig volt így,ha elfáradt jelzett és lefektettem),6hónapos kora óta ül magától,azóta teljesen felültetem és igy tud nézelődni,ha arra vártam volna,hogy magától felül akkor csak most(9hónaposan),használtuk volna a sportrészt,mert kb.2hete gyakorolja az egyedül felülést,de 6hósan már stabilan ült és így játszott nem dőlt el:D.Ha már stabilan ül(nem dülöngél),akkor már használhatjátok,persze ne sokáig,időként fektesd el:)
Üdv.).5hós manó anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!