Másfél hónapos a picifiunk, és sokan mondják most hogy adjunk neki almalét. Ilyenkorban lehet már neki adni mást is? Valami gyümölcslé vagy akármi? Vannak olyanok akik már adtak a kicsijüknek? Vagy van már olyan amit adhatok neki?
Ne adj neki.
Bőven ráér még anyatejen/tápszeren kívül mást is enni.
Persze majd sokan mondják, hogy az ő babájuknak se lett semmi baja, de van olyan gyerek, aki nagyon megszenvedte a korai hozzátáplálást, ezt nem éri meg megkockáztatni.
Hová rohannál?
Jesszus, másfél hónapos a gyerek!!!!!
Szerintem el se gondolkodj, hogy savat önts a gyerek gyomrába. Még felnötteknek is lehet gondjuk az almától vagy alamlétöl mert olyan savas, de egy másfél ónapos, akinek a gyomrából még minden hiányzik....
kb 4-5 hós korára lesz megfelelö bifidusz a gyomrában és ez segít majd neki lebontani a több dologot.
Almát sehol a világon nem ajánják elsö dolognak, mert iszonyat savas és amit eddig a gyonmor felépített azt az alma lebontja, magyarországon viszont ez az amit mindig lehet kapni és azért ajánják.
Szóval semmi esetre se adjál neki, 4 hót be nem töltötte.
és akkor is jól gondold meg hogy almát adzs-e neki, mert pl répa, krumpli sokkal jobb a gyomornak.
én 4 hónapos korában kezdtem almával a hozzátáplálást, mert ugye azt mondják legyen az az első
de ha újrakezdeném nem adnék még neki akkor sem almát, ugyanis székletfogó, és nálunk nagyon nagy szorulást csinált neki, csak bogyózni tudott szegénykém
szóval ekkora babának még semmiképp ne adj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!