Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen gyümölcslevet adhatok...

Milyen gyümölcslevet adhatok 4 hós babámnak?

Figyelt kérdés
4 hós babám csak anyatejes, kb. 3 hós koráig naponta többször kakált, de az utóbbi hónapban egyre ritkábban, pl. most már 2 napja nincs kaki. Tudom, hogy anyatejes babának, főleg ha az első hónapokban nem volt gond most sem lehet szorulása, de akkor miért nem kakál min.1x 1 nap. Mondtam az orvosnak, narancslevet, kamillateát javasolt. Narancsléről azonban megoszlanak a vélemények, a kamillateát pedig cukrozva kellene adni, így inkább maradnék valami természetes gyümölcslénél. Vagy ne adjak semmit, megoldódik majd magától? Mi okozhat nála szorulást, nem ettem semmi olyat, amit eddig nem ettem volna. Ti mit javasoltok Kedves Anyukák?

2011. dec. 30. 16:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy nem baj, ha csak többnaponta van kaki. Ha nem szenved tőle, akkor nem baj.
2011. dec. 30. 16:16
 2/12 anonim ***** válasza:
almalé, édesköménytea (rossmannba láttam üdítőben a kettő keverékét) őszibaracklé
2011. dec. 30. 16:19
 3/12 anonim ***** válasza:
68%

heti 1 kaki teljesen normális!

a szervezete felhasználja a tejet, nem képződik salakanyag. teán kívül minden hozzátáplálás, 2 kanál almalé is. én várnék még pár hetet, de persze ezt te tudod :)

alma, barack, sütőtök amit lehet

2011. dec. 30. 16:24
 4/12 anonim ***** válasza:
25%

Szia!

Én emiatt kezdtem el 3 hónaposan őszibarack levet adni a csak anyatejes babámnak.

Megoldódott az összes kakilási probléma, és a mai napig is szopik a 9 hónapos babám.

2011. dec. 30. 16:25
 5/12 anonim ***** válasza:
Az én babám is 4 hónapos, anyatejes, és van ,hogy 2-3 napig nem kakil, de én úgy tudom, hogy ez teljesen normális, nem aggódom emiatt. Én 6 hónapos koráig semmit nem szeretnék adni neki, mert a gyümölcslevek, teák csak lebontják az anyatej által létrejött védő "bevonatot" az emésztőrendzsrében.Ráérsz azzal a gyümölccsel szerintem.
2011. dec. 30. 16:50
 6/12 A kérdező kommentje:
Én is teljesen egyetértek veled, csak aggódtam kakiügyben.
2011. dec. 30. 17:04
 7/12 anonim ***** válasza:
50%

Itt 4. válaszoló.

Hogy ti milyen aranyosak vagytok.

Magyarázzátok már meg, miért kellett lepontozni?

Mert én 3 hónaposan adtam a Babámnak baracklevet?

Azért, mert jobb megoldás volt ez, mint 24 órás üvöltések után megszélcsövezni, hogy végre kirobbanjon belőle a kaki??

Intelligencia, tudjátok mi az?

Válaszoltam egy kérdésre.

Van rólatok véleményem, de inkább nem fejtem ki, csak egy szóval jellemeznélek titeket. Kretének.

2011. dec. 30. 18:13
 8/12 anonim ***** válasza:
44%

Na akkor én leszek a másik, akit lepontoznak.

Ugyanis én is 3 hónapos korától őszilevet adtam a gyerekemnek - méghozzá DOKI TANÁCSÁRA!!!

Aki olyan "aranyos", hogy ezért lepontoz valakit, akkor az ezek szerint inkább hagyja ordítani, szenvedni a gyermekét órákon, napokon keresztül, minthogy segítene rajta?

2011. dec. 30. 23:15
 9/12 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó, itt előtted szóló.

Én is DOKI tanácsára adtam a Babámnak az őszilét. De akkor Neked nem kezdem el magyarázni, hogy mennyire örülök, hogy megfogadtam a tanácsát ...

2011. dec. 31. 00:45
 10/12 anonim ***** válasza:

... merthogy az ugye elméletben szép és jó, hogy "normális" a heti egyszeri kakilás ... Na igen, ha a gyereknek nem okoz problémát. Viszont nem gondolom, hogy egészségesebb egy csecsemőt szenvedni, tekeregni, fájdalmasan sírni hagyni, mint némi gyümölcslével megitatni, csak azért, mert manapság valakik kijelentették, hogy 6 hónapos korig nem kell más, csak anyatej. Van, akinél ez bejön, hát nálunk nem jött be. És hangsúlyozom, hogy a gyerekem 9 hónaposan még mindig minimum 6x szopik egy nap. Nem hinném, hogy nagyon elrontottam bármit is.

De tudjátok mit, ha a lepontozás örömmel tölt el titeket, hát tessék.

(4. válaszoló)

2011. dec. 31. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!