Milyen gyümölcslevet adhatok 4 hós babámnak?
heti 1 kaki teljesen normális!
a szervezete felhasználja a tejet, nem képződik salakanyag. teán kívül minden hozzátáplálás, 2 kanál almalé is. én várnék még pár hetet, de persze ezt te tudod :)
alma, barack, sütőtök amit lehet
Szia!
Én emiatt kezdtem el 3 hónaposan őszibarack levet adni a csak anyatejes babámnak.
Megoldódott az összes kakilási probléma, és a mai napig is szopik a 9 hónapos babám.
Itt 4. válaszoló.
Hogy ti milyen aranyosak vagytok.
Magyarázzátok már meg, miért kellett lepontozni?
Mert én 3 hónaposan adtam a Babámnak baracklevet?
Azért, mert jobb megoldás volt ez, mint 24 órás üvöltések után megszélcsövezni, hogy végre kirobbanjon belőle a kaki??
Intelligencia, tudjátok mi az?
Válaszoltam egy kérdésre.
Van rólatok véleményem, de inkább nem fejtem ki, csak egy szóval jellemeznélek titeket. Kretének.
Na akkor én leszek a másik, akit lepontoznak.
Ugyanis én is 3 hónapos korától őszilevet adtam a gyerekemnek - méghozzá DOKI TANÁCSÁRA!!!
Aki olyan "aranyos", hogy ezért lepontoz valakit, akkor az ezek szerint inkább hagyja ordítani, szenvedni a gyermekét órákon, napokon keresztül, minthogy segítene rajta?
Kedves Utolsó, itt előtted szóló.
Én is DOKI tanácsára adtam a Babámnak az őszilét. De akkor Neked nem kezdem el magyarázni, hogy mennyire örülök, hogy megfogadtam a tanácsát ...
... merthogy az ugye elméletben szép és jó, hogy "normális" a heti egyszeri kakilás ... Na igen, ha a gyereknek nem okoz problémát. Viszont nem gondolom, hogy egészségesebb egy csecsemőt szenvedni, tekeregni, fájdalmasan sírni hagyni, mint némi gyümölcslével megitatni, csak azért, mert manapság valakik kijelentették, hogy 6 hónapos korig nem kell más, csak anyatej. Van, akinél ez bejön, hát nálunk nem jött be. És hangsúlyozom, hogy a gyerekem 9 hónaposan még mindig minimum 6x szopik egy nap. Nem hinném, hogy nagyon elrontottam bármit is.
De tudjátok mit, ha a lepontozás örömmel tölt el titeket, hát tessék.
(4. válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!