Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen gyümölcslevet adhatok...

Milyen gyümölcslevet adhatok 4 hós babámnak?

Figyelt kérdés
4 hós babám csak anyatejes, kb. 3 hós koráig naponta többször kakált, de az utóbbi hónapban egyre ritkábban, pl. most már 2 napja nincs kaki. Tudom, hogy anyatejes babának, főleg ha az első hónapokban nem volt gond most sem lehet szorulása, de akkor miért nem kakál min.1x 1 nap. Mondtam az orvosnak, narancslevet, kamillateát javasolt. Narancsléről azonban megoszlanak a vélemények, a kamillateát pedig cukrozva kellene adni, így inkább maradnék valami természetes gyümölcslénél. Vagy ne adjak semmit, megoldódik majd magától? Mi okozhat nála szorulást, nem ettem semmi olyat, amit eddig nem ettem volna. Ti mit javasoltok Kedves Anyukák?

2011. dec. 30. 16:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én adok a 4 hónaposnak ,pont ezért ,almát reszelek és a levét kapja .Azt mondják vanakinél hajt vanakinél fog ... nálunk nincs hatása ,de szereti. Tea sem vált be ... Ha szenved , akkor marad a kúp sajnos.

Mi ez a hiszti, mi bajotok lesz ha lepontoznak? És??? :)))

2011. dec. 31. 02:59
 12/12 anonim ***** válasza:
62%

Én lesz@rom a pontozást.

A kérdező segítséget kért.

Kapott ilyet is - olyat is.

Szerintem egyedül az ő dolga lenne eldönteni, h neki hasznos volt a válasz vagy nem.

De hát itt annyi szuper (okos és bölcs) anyuka van, hogy náluk jobban senki nem tudhat semmit. És ha valaki tőlük eltérő módon neveli, eteti, itatja a gyermekét, akkor az sz@r szülő.

Nevetségesek...

2011. dec. 31. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.