Akik 32-35 hét között szültek, leírnátok mi történt? Miért indult be a szülés? Mi lett a babával? Inkubátorba került? Tudott szopizni?
Nekem a lányom 34 hétre született. Sokat keményedtem és szép lassan elkezdett nyílni a belső méhszáj és a baba nyomódott egyre lentebb. 33 hetesen már a kórházban feküdtem visszatartáson de csak 5 napot sikerült húzni. így 34+0 hétre született a kicsim 2350g-al 45cm. Tüdőgyulladása volt de már 8 nap múlva otthon voltunk ,de annyira megviselt a koraszülött osztály hogy soha az életbe nem heverem ki, pedig ennek 3 éve.
A fiammal 28 hétre indulta a szülés ugyanezek a tünetek csak más orvos aki értette a dolgát és végig bent tartott a kórházban és végig kaptam a magnéziumot. azt utsó 3 hétre engedett haza. Hála Istennek 40+2 hétre született a fiam 3700gal és 54cm-el.
Ja a lányomat 4 napig nem szoptathattam aztán mikor kivehettem azonnal rázummolt a cicire, még most is szopna ha lett volna tejem de csak 4 hónapig volt.
Akkor csak feküdj csak zuhany és wc-re állj fel és úgy sokáig ki lehet húzni. Én 9 hetet csináltam így végig az utolsó 3 hétben már rendesen felkeltem. 2 nappal túl is hordtam.
Képzeld el hogy egy hatalmas nagy babád fog születni, mikor rád teszik majd mit fogsz neki mondani, mibe fogod hazahozni stb. Azon hogy mostanában fog megszületni ne gondolkozz, én tudom a legjobban hogy ez nehéz, de csak a pihenés és a pozitív gondolatok segítenek :D Majd írd meg hogy végig kihordtad! A Jóisten megsegít meglátod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!