Van itt olyan anyuka, akinek nincs a családban kocsi és a 2 éves gyermeke már nem hajlandó babakocsiba ülni? Hogy oldod meg a bevásárlást meg mindent?
Nálunk sincs kocsi. Mi nagybevásárlásra (Tesco stb.) nagyon ritkán járunk, akkor sem a gyerekekkel, viszont minden nap megyek a sarki Sparba. A kisfiam 2 éves, nem ül kocsiba, mert a kistesót kell tolnom. Jön szépen mellettem. Ezt persze nem úgy kell elképzelni, hogy az én tempómban, mert minden érdekli, minden egyes kavicsot és autót nagyon alaposan meg kell vizsgálni, barátkozni a kutyákkal stb. :) De odaérünk. Türelem kell hozzá, és sok idő, hogy ne kelljen sietni. Ha valami miatt nem megy, beültetem a nyakamba, de ez nagyon ritkán fordul elő.
Semmi baj azzal, ha egy 2 éves babakocsiban ül, de ha már nem szeretni, nem hiszem, hogy erőltetni kellene. Jöjjön csak a lábán, az nagygyerekes. :)
Nekünk igaz van kocsink és a 2 éves lányom is hajlandó beülni a babakocsiba ha muszáj, de azért leírom, hogy mi hogy vásárolunk.
Mi heti 1-2 alkalommal megyünk a közeli kisebb Tescoba gyalog, bár olyan is van, hogy naponta. Pár saroknyira van tőlünk és kis utcákon el lehet jutni.
Férjem banyamobilnak hívja, akkor vettük ezt a gurulós bevásárlókocsit amikor terhes lettem, hogy séta közben be tudjak vásárolni, ne unatkozzak itthon, és mégsem kellett cipekednem.
Most a kislányom húzza a boltig az üres vásárlókocsit, ki sem adná a kezéből. :)
Van már, hogy mostanában futóbiciklivel jön, volt, hogy motorozott. Ezeket kint leláncoljuk és kész.
Az Auchanban vettük a szatyrot, modern és jó nagy, simán belefér az aljára egy rekesz ásványvíz is, és még bőven van benne hely egyéb dolgokra.
Lányomnak így szórakozás a boltba járás:)
Annyi jópofa van és nagyon kényelmes, tényleg! 3 éve koptatom és kutya baja.
Szia
Az én kislányom 18 hónapos és 2 hónapja mikor kijött a tavasz a kislányom úgy gondolta , hogy ő nem fog beleülni a kocsiba pedig télen simán elült benne nem volt semmi gond , de most amint kimegyünk sétálni megy a hiszti , hogy ő nem akar beleülni a babakocsiba. Mi úgy oldottuk meg , hogy vettünk neki ilyen triciglit és abba beleül mert az tudja tekerni is ugy h nekünk ez bejött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!