Honap vinnem kell a 3 hetes kislanyom a korhaza kivizsgalasra. Van lefejt tejem a fagyoba kivettem es betettem a hutobe. Hogy vigyem el magammal holnap?
Sokkal egyszerűbb lenne, ha megszoptatnád.
A fagyasztott tejet pedig melegíteni kell!!
Szerintem még kár volt kivenni a fagyóból. Nincs hűtőtáskád, mert az lenne a legjobb és ott pedig megkérsz valakit, hogy melegítse meg egy picit vagy egyszerűen meleg víz alá tartod. (bár a mai kórházakban jó ha hideg víz van)
A legeslegjobb pedig az lenne ha megszoptatnád inkább ott is. Pici babásokat be szoktak engedni soron kívül (kopogj be nyugodtan ne üljetek ott a beteg gyerekek között) és nálunk Vácon van is lehetőség szoptatni a rendelőben mert 2 helyiségből áll.
Sztem is szoptass inkább. Gyorsabb, finomabb, nem macerás.Biztosan akad olyan szoba, ahova beengednek.
Ha van hűtőtáskád, abban állítólag 4 órán át tartja a a hőmérsékletet (legalábbis az Aventes). De akkor is meleg vízbe kellene állítanod felhasználás előtt, mikrózni nem szabad az anyatejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!