Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nálatok hogy zajlott a 15 hós...

Nálatok hogy zajlott a 15 hós oltás? Mennyire tűrte?

Figyelt kérdés

Előre félek. Amíg csecsemő volt, mire ráeszmélt, már bent is volt az oltás, de most már nagyobbacska, figyel. Hová fogja kapni, mindig karba adják? És mit csinálok, ha nagyon ellenáll?

Nálatok hogy volt?

2012. máj. 4. 09:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi tegnap kaptuk meg, ráadásul pluszba a prevenár 3. adagját is, azt a combjába, a 15 hóst a karjába. Hát, nem örült neki, de gyorsan túlestünk rajta, kb 2 pillanatig kellet lefogni. Itthonra már el is felejtette, nem is lett láza se. Én nagyon tartottam tőle, de szerencsére túl vagyunk rajta, szóval ne izgulj!

2012. máj. 4. 20:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Nálunk mostanában, ha csak beviszem a rendelőbe, már ellenáll, le sem akar vetkőzni. Aput is viszem majd, mert valószínűleg segítség kell szegénykémhez,nehogy elszaladjon. Azért bízom benne, hogy nálunk is hamar megy majd ,mint nálatok, és feleslegesen féltem.
2012. máj. 5. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!