Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Különleges, szép lányneveket...

Különleges, szép lányneveket keresek. Miket tanácsoltok?

Figyelt kérdés

2012. máj. 3. 21:36
1 2 3
 21/27 Klau7 válasza:
Samirah,nekem a lányomat így hívják szerintem ez a legszebb lány név(:
2012. máj. 31. 18:16
 22/27 anonim ***** válasza:
90%

Kiara szép, nekem a Kíra is tetszik.

Balbina, Imelda, Glenda, Valtentína, Rozina, Paula, Amanda, Kármin, Inez, Modeszta

2012. máj. 31. 22:48
 23/27 anonim ***** válasza:
Az egyik lányomat Kiarának hívják, mi nem nagyon becézzük, néha-néha fordul elő, akkor vagy Kiki vagy Kirus, de ez tényleg ritka. Szerintem becézés nélkül is megállja a helyét.
2012. jún. 8. 20:26
 24/27 anonim válasza:
Aida, Aisah, Leila, Leona, Lídia, Seila, Nia :)
2012. jún. 9. 17:27
 25/27 anonim válasza:
Mirjam,Ráhel :)
2012. jún. 30. 12:06
 26/27 anonim ***** válasza:
Trina, Leona, Alina, Anita, Amanda, Glória, Eszter, Natália, Szimonetta, Izabella, Zita, Linda, Olga, Edina, Auguszta, Szofia, Maya, Marina, Larina, Karina, Odett, Aletta, Norina, Nóra, Júlia, Ajna, Judit, Hajnalka, Henrietta, Laura, Loretta, Kinga, Angelika, Irina, Hédi, Írisz, Dalma
2012. jún. 30. 14:10
 27/27 anonim ***** válasza:
Lia, Boróka, Szende, Villő, Kincső, Boglárka, Abigél, Anna, Adél, Evelin, Dorottya, Dana, Rea
2013. márc. 22. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!