Bébiszittert keresek 2 hónapos babám mellé, hogy fogjak neki?
Ismerősök,ismerősök ismerősei illetve rokonok kizárva...ezen már sajnos túl vagyok :(
Budapesten kellene...
hát hirdetést nem irhatok de a volt ficuka bébihotel jogutódja a váci utcában van most ha jól tudom ők segítenek megszervezni az interjúkat hogy találkozhass olyan képzett bébiszitterekkel akik rendelkeznek ovodai gyakorlattal - tehát láttak már gyereket jóban rosszaban - tudnak életet menteni és nem 15 éves diáklányok.
ügynökségeket keresss magyarán akik komolyan állnak hozzá . esetleg még ovónőnek dajkának tanuló diákokat is fel szoktak kérni bébiszitternek. fontos hogy ha baj van tudják mi a teendő ne legyen túl fiatal az illető és legyen próbanap hét v.idő amikor találkozol vele és beépitett ember hogy tényleg kedves-e.
egy volt au pair.
nyilván nem jókedvében hanem mert vissza kell mennie dolgozni v. más előre nem tervezett probléma akadt az életében.
3. voltam .
Most gondolom le leszek pontozva de nem érdekel.
Egy 2 hónapos gyereket soha nem bíznék egy idegenre akármilyen iskolája meg tapasztalata van.Úgy gondolom ha valaki eldönti hogy gyereket akar akkor úgy vállalja be ha utána otthon is tud vele maradni.Szerintem mindenki magának szüli a gyereket.Nekem 2 éves a kislányom de max az édesanyámra bíztam/bízom rá 1-2 órára(ritkán)ha dolgom van,de mindig nagyon hiányzik.Ez az én véleményem.
7.vagyok
Utolsónak!
Most írtál egy oltári nagy baromságot!Mi az hogy az édesanyám a kislányomnak idegen?Ahogy hazamentünk a kórházból mindennap jöttek,mindennap fogta miért lett volna neki idegen???????????????Ez nagyon nagy hülyeség!Egy bébiszitter pedig igenis csak egy idegen.Nekem ez a véleményem,amit jogom van leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!