Szoktátok banánnal keverni a natúr joghurtot babátoknak?
Igen, csak nézd meg azért, mi van a joghurtban, és aszerint válassz, nem mondom, hogy ne a legolcsóbbat, lehet hogy azok között is jó, mindenesetre nézd meg.
Hipp-nek van isteni finom gyümölcs duett bébikajája, kb fele joghurt, vagy 35%-a, a többi 100% gyümölcs, banán őszi, sárgabarack.
Fel kell keverni, na ezzel szerintem neme lehet tévedni, reggelire imádja a babám. 9 hónapos kor előtt én nem adnám amúgy, nem tudom mennyi idős.
Szintén Hipp hamival vezettük be a joghurtot, a Müllerben kapható, 6*50gr-os kiszerelés, kb 500ft, 9 hónapos korától ezt kezdtem el adni Neki napi 1x, reggelire, Ebben minimális, 5% a joghurt, tökéletes a bevezetésre, és hogy egy esetleges allergia kiderüljön, ami persze úgysincs. :D
Abban is babán és őszi van, finom.
Ez után jött nálunk kb. 11 hónaposan a gyümi duett, persze eleinte 2 evésre is elég belőle egy üveggel (160gr). Másnapig áll el hűtve.
Csak ajánlani tudom.
(Nincs benne cukor, tartósítószer, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!