Mi történik akkor, ha a 9 hós lányom nem eszi a tápszert, de semmilyen ízesítéssel, se gyümölccsel, se cukorral, se kakaóval? Nagy baja lehet tőle? Járt még így valaki?
Figyelt kérdés
Sajna csak ha-s tápszert ehet.2009. jún. 23. 15:59
1/3 anonim válasza:
Elöször enyém se ette aztán egyik napról másikra elfogadta. Szoktam belerakni sinlacot is. Milyen fajtát esztek mi a Milupa pepti plus 2. Azt vettem észre az ne annyira keserű mint a többi.
2/3 A kérdező kommentje:
Humana ha 2est enne..sinlaccal se eszi.Eddig pl.este is megette a 240et,de jópár napja sztrájkol.Nem tudom,mi lehet a gond..
2009. jún. 23. 16:38
3/3 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen, kislányom 7 hónapos volt akkor és egyik napról a másikra nem kellett neki a tápszer, kanállal beleöntöttem egy picit a szájába, de kiköpte és kirázta tőle a hideg... Aztán 3 hét után ismét megitta. Hogy mi történt, ki tudja? Lehet megunta az ízét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!