Megvagytok elégedve a C en A babaruhákkal? Érdemes venni?
Figyelt kérdés
Dm-es kuponom van.2009. jún. 23. 15:16
1/10 anonim válasza:
Nekem van pár db, bár kaptam, nem én vettem. Van, amelyik sok mosás után is szép, de van, ami elég szöszös lett. Változó.
2/10 anonim válasza:
SZIA
Bodykat ott szoktunk venni,szeretem,mert könnyen belebújunk és nem szorítja a dundus baba nyakát. Nekem bevált,ajánlom
3/10 anonim válasza:
nekem is van két kuponom még várok hogy megérje beváltani. majd talán összel. nekem is van jó pár darab eddig mindegyik bevált. a bodyk szerintem nagyon jók.
4/10 anonim válasza:
Szia!
Én még az 5 éves fiamnak kezdtem el ott vásárolni,kölcsönadtuk őket az ismerőseinknek,úgy adták vissza,hogy alig látszik ,hogy viselve volt.Még a pici fiamra is rá tudom majd adni,ha belenő.
Nagyon sok ruhánk c und a-s!
Én 100%-ig meg vagyok vele elégedve:)!
5/10 anonim válasza:
Én bodyt vettem de kinyultak,pedig az anyaguk nagyon jó(lett volna)
nem hiszem h a mosásnál volt gáz,mert a többi babaruhámnak semmi baja.
6/10 anonim válasza:
Nálunk van egy nagyon jó turkáló, néha szoktam ott babarucit venni.ha jó napot fogok ki, egy csomó c&a-s ruha kerül hozzám. mivel turis, egyértelműen használt, de semmi nem látszik rajtuk. sztem jó minőség. a kuponjaimat is levásároltam, féláron nagyon megéri. mert amúgy valóban nem olcsó...
7/10 anonim válasza:
Én bodykat, rugikat többnyire ott szoktam venni, szerintem nagyon jók!
8/10 anonim válasza:
Nagyon jó minőségűek a ruhák.Én szinte mindent ott veszek a fiamnak(és a Tescoban,azok is ilyen jók).
9/10 anonim válasza:
SZinte az összes ruhánk onnan van. pedig már a keresztfiam horta őket és most a fiam is hordja, de még jó lesz a következpnek is.
Én nagyon szeretem, és nem is vészesen drága.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. jún. 29. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!