Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen babakocsit ajánlanátok?

Milyen babakocsit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Bolygókerekes legyen,ne legyen a sportrész kagylóüléses,4 kerekű legyen és babahordozó is legyen hozzá.80 ezer alatt.

2012. máj. 2. 15:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nálam a Top Rider a favorit. Pont azt tudja, amit a Peg Perego, csak feleannyi pénzért. De a Coletto BER&GO is ugyanilyen kocsi. (Gondolom a 4kerék alatt azt érted, h ne 3kerekű legyen, mert az általam linkelteknek 8 kereke van. :) )

[link]

[link]

[link]

2012. máj. 2. 16:10
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen úgy értettem hogy ne 3 kerekű legyen.
2012. máj. 2. 16:14
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem Peg perego szettem volt. Lehet,hogy drágább mint ahogy az elöttem szóló írt,de úgy tudnám jellemezni a külömbséget mint a : kínaiban vásárólt cipő vagy a kézi gyártású bőr cipőt hordanál. Én sem veszem meg mindenből a legdrágábbat, de van amiből nem szabad olcsót venni.Ha nincs pénzed vadi újra a vaterán találsz nagyon szépeket az új ár töredékéért.Nekem mindig boly
2012. máj. 2. 23:26
 4/12 A kérdező kommentje:

Utolsónak!

Második babánknak lesz.Az első kislányom is újat kapott,nem szeretem a használt dolgokat ilyenben mint pl. babakocsi.Ahogy néztem a PegPerego szett 160-200ezer között van.Ennyit meg nem adnék egy babakocsiért.És én amúgy is olyat szeretnék aminek nagyobb kerekei vannak.

2012. máj. 3. 12:48
 5/12 anonim ***** válasza:

[link]

Akkor már inkább ez - picit nagyobb a kereke, mint a Top ridernek (aminek kb. akkora, mint a Peregonak, viszont előbbinek nagyon-nagyon hamar elkopik.Barátnőm sokat panaszkodott rá).

Tudom, írtad, nem szeretnél használtat, viszont az én tapasztalatom mégis az, hogy szinte új állapotú kocsikat lehet kifogni az általad írt áron, amik még egy gyerek után is sokkal jobbak és tartósabbak, mint sok, gyengébb minőségű új.

De természetesen úgyis te döntesz. :)

Boldog babavárást! :)

2012. máj. 4. 13:05
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van:

[link]

Meg vagyok vele elégedve, bár az első kerekei lehetnének nagyobbak, de összességében jó szerintem.

Amik még tetszenek:

[link]

[link]

[link]

2012. máj. 4. 14:32
 7/12 A kérdező kommentje:
Az Anmar Hilux-ot néztem én is.Jónak tűnik.
2012. máj. 4. 14:42
 8/12 anonim ***** válasza:

szia

nekunk is Anmar hiluxos van, en eddig teljes mertekben elegedett vagyok vele, semmi gond eddig nem volt, bar eddig meg csak a mozest hasznaltuk, most 6 hos, en nagyon szeretem, hogy az autosules a vazra szerelheto, es igy ha orvoshoz megyunk nem kell ot cipelnem. A vaz magaban nem tul konnyu, de autoba siman be birom tenni

2012. máj. 4. 17:06
 9/12 anonim válasza:
Qinny Buzz a nyerő nekünk! Egyedül is nagyon könnyű bánni vele, és használtan vettem (teszveszen), és úgy megfizethető ez a kategória is! Egy váz + kompatibilis hordozó, mózes, sportrész, így sokáig ki tudjuk használni.
2012. máj. 4. 17:28
 10/12 A kérdező kommentje:

8.-nak

A sportrész vízszintesig dönthető?

Nem baj ha kicsit nehéz mert nincs autónk csak gyalog járunk.

2012. máj. 4. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!