Milyen babakocsit ajánlanátok?
Utolsónak!
Második babánknak lesz.Az első kislányom is újat kapott,nem szeretem a használt dolgokat ilyenben mint pl. babakocsi.Ahogy néztem a PegPerego szett 160-200ezer között van.Ennyit meg nem adnék egy babakocsiért.És én amúgy is olyat szeretnék aminek nagyobb kerekei vannak.
Akkor már inkább ez - picit nagyobb a kereke, mint a Top ridernek (aminek kb. akkora, mint a Peregonak, viszont előbbinek nagyon-nagyon hamar elkopik.Barátnőm sokat panaszkodott rá).
Tudom, írtad, nem szeretnél használtat, viszont az én tapasztalatom mégis az, hogy szinte új állapotú kocsikat lehet kifogni az általad írt áron, amik még egy gyerek után is sokkal jobbak és tartósabbak, mint sok, gyengébb minőségű új.
De természetesen úgyis te döntesz. :)
Boldog babavárást! :)
szia
nekunk is Anmar hiluxos van, en eddig teljes mertekben elegedett vagyok vele, semmi gond eddig nem volt, bar eddig meg csak a mozest hasznaltuk, most 6 hos, en nagyon szeretem, hogy az autosules a vazra szerelheto, es igy ha orvoshoz megyunk nem kell ot cipelnem. A vaz magaban nem tul konnyu, de autoba siman be birom tenni
8.-nak
A sportrész vízszintesig dönthető?
Nem baj ha kicsit nehéz mert nincs autónk csak gyalog járunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!