33. terhességi hétre született babátok hány gramm/cm volt?
barátnöm mindkét gyerekét 34-ik héten szülte.
egyik 2200g 45cm volt a másik 2500g 48cm.
32+5 hétre 1980g és 42cm
te is ennyire szültél vagy ennyi idős terhes vagy és aggódva gondolsz arra mi lenne ha most szülnél? az én csajszim egyébként viszonylag nagy súlynak számít ezen időszakban mert olyan 1600g körüliek szoktak lenni.
Tegnap is néztem a kérdésed, de mivel ikrek nem érdekelnek nem írtam. Bár akkor sem értettem miért, mert nem feltétlen biztos hogy mások az arányok!
És látszik is most:
az ikerfiaim 35+5 hétre születtek, tehát ahogy a te kicsid is kb, és 2 és 2,5 kg voltak. (Előtte 3 nappal 1600 és 1900 gr-ra becsülték őket uh alapján, kb 33 hetesnek. Ennyit az uh-ról.)
Koraosztályon voltam velük én a 2 nap miatt, bár inkább a kisebb súlya miatt, mert amúgy semmi bajuk nem volt hála Isten, ha ő 10 dkg-mal több, nem is kerülnek oda. Csak a papírforma győzött. Mindegy is, szólva volt ott több korababa ugye sajnos, és akik 32-33 hétre születtek 1600-1800 gr között voltak. Akár egyes baba, akár ikrek.
Barátnőm kislánya 33. héten született, ha jól emlékszem 1,5 kiló volt. Egy hónapot voltak a kórházban,akkor érte el a 2 kilót.
Ma már 5 éves teljesen egészséges kislány, abszolút semmi baja nincs.
2. vagyok
igen kb annak a hétnek felel meg a babád adatai.
Én 31+5 hétre születtem, 2060 g és 44 cm voltam :)
K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!